Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nuu...Ai mai...Tocmai ma luasem la cearta cu omega....I was winning...

Comment

• La naiba... Sunt total dezamagit
      si spike ce zice , in apararea lui?

sigpic

Comment

• Vai..Nu ma asteptam la asa ceva..Ce magar...Incearca sa ne strice prieteniile pe forum...Un magar si jumatate..Ce mai....
        0.9 tce SL plus

Comment

• Si yo care credeam ca e chiar fantoma lui Sp!Ke
          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Nu stiu ce sa zic,aveam pretentii ,nu credeam ca se coboara la nivelul asta.Se pare ca lupul nu isi schimba naravul...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Era si vremea... Chiar ma gandeam cand o sa se intample.

Putea sta cuminte dar ce-si face omul cu mana lui...........! Dezamagitor!

Comment

• Dar cum s-a descoperit? Sau ce sa intamplat? Da-ti mai multe detalii...
                eu chiar ma miram ca aveau masini identice ca motorizare culoare si kilometri dar
                nu ma asteptam de la spike la asa ceva...
                cu spike a-ti vorbit el ce zice?

sigpic

Comment

• I se trage de la Bai ) Baile Felix

.....noh in fine,duca-se unde-o dus si mutu iapa!

Comment

• Si a lui cui erau clone?Sau s-a spus si nu vad eu ?
                    mersi, sunt si eu curios numa
                    oricum chiar ma miram de userul omega, ca, cam peste tot vorbea aiurea si era asa mai necioplit,in posturile pe care le avea
                    sigpic

Comment

• A scris mai sus .. Userul sp!Ke ... Asa sunt unii oameni mai tarani nesimtiti neciopliti si fara coloana vertebrala ... Ce vrei ... Poate ar avea tupeul sa posteze sa vedem ce aprere are ... Si motivele pentru care o facea pe interesantul pe aici
                      sigpicMy ride

Comment

• Nu judec pe nimeni deci voi folosi urmatoarea propozitie doar intr-un mod generalizat! Nu exista motiv intemeiat pentru a face asa ceva!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                          Nu judec pe nimeni deci voi folosi urmatoarea propozitie doar intr-un mod generalizat! Nu exista motiv intemeiat pentru a face asa ceva!
                          Majestatea ta PARTE INTUNECATA ! la ce te referi?

Comment

• Nu exista un motiv intemeiat si pasibil de a fi explicat intr-o maniera indreptatita atunci cand X foloseste o tehnica injositoare chiar daca e vorba de un forum!Respectul se castiga doar prin respect iar cand faci ceva de genul asta inseamna ca respectul e doar o notiune pur teoretica pentru persoana in cauza!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Da esti profund rau mai nene!

Respekt

Comment

• Am primit seba poate era de la cel care a incercat sa imi trimita. Merci pentru ajutor

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google