Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am primit un punct la reputatie cu comentariul "m-ai pierdut!De Spike zici sau de ai nostri?"Imi cer scuze dar nu stiu de la cine este acest comentariu si ma vad nevoit sa raspund aici: DA!Din pacate am facut referire la persoana care se pare, a facut acest gest!Spike, Omega sau oricine ar fi!Am spus "din pacate" pentru ca nu vreau sa fie considerat un comentariu care judeca!Oricum ar fi, este un fapt NEelegant din partea lui!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Acum se scuza se autoinvita la intalnire si zice sa trecem peste ca orgoliile nu isi au locul ... Tupeu si nesimtire sa mor io ... Jur
      sigpicMy ride

Comment

• Am o rugaminte la cei care pun intrebari cu ajutorul comentariilor la reputatie, sa se si semneze ca sincer nu sunt Mama Omida sa stiu cui sa raspund!

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
          Userii Sp!Ke si Omega au fost banati pe motivul ca sunt clone.
          Ne cerem scuze tuturor userilor care s-au simtit sau au fost jigniti/ofensati de catre useul Omega.
          Surprize,surprize...Nu-mi vine sa cred ce citesc....Si totusi nu ma mira,daca ma uit in urma...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Si nu ne spuneti si noua cine sunt cei doi ? Pe unul il banuiesc dar nu am discutat nimic cu el si despre el asa ca ma abtin !
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Florin, cei doi sunt una si aceiasi persoana, adica Spike. Altfel spus, la un moment dat spike a hotarat ca nu mai scrie pe acest forum. Apoi, ca sa nu se prinda nimeni de pe forum, si-a facut alt user si a inceput sa posteze de pe acesta. (adica de pe Omega)

Comment

• Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Deci asta era ! Pacat ! Pentru ca fara sa-l cunosc decat din ce scria totusi pot sa zic ca il apreciam , era unul care stia ce scrie . Probabil dupa ce a zis ca se retrage i-a fost greu fara drog ( cititi forum ) dar i-a fost rusine sa revina oficial .
                Ma crezi ca am luat si varianta asta in calcul cand am scris mai sus ?
                B -X X - DDF x 2

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                  Am o rugaminte la cei care pun intrebari cu ajutorul comentariilor la reputatie, sa se si semneze ca sincer nu sunt Mama Omida sa stiu cui sa raspund!
                  ok tata omida
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Seba , adica ? S-a rezolvat apare numele la - si + ( sa stiu sa nu ma mai semnez ) ?
                    B -X X - DDF x 2

Comment

• Nu apare, tocmai asta e, ca darkside nu stia de la cine e. Eu nu prea ma semnez, doar cand din viteza uit sa raman anonim...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Fiind complet dezorientat nu am sa raspund la nici o intrebare fara semnatura clara!Multumesc pentru intelegere!

Comment

• Darkside eu am dato paia cu mama omida , asa la caterinca

sigpic

Comment

• Na, ca s-a aratat tantalaul care da rep la caterinca . Nu ca ar fi singurul...

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                              Darkside eu am dato paia cu mama omida , asa la caterinca
                              Hai ca esti de belea!Te-ai trezit de dimineata asa bine dispus?

Comment

• Sa cerut si o dovada
                                Attached Files
                                Last edited by crististreulea; 27 May 2008, 10:58.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google