Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu sunt prea mare si nu am unde sa ma ascund

sigpic

Comment

• Domnule Administrator,
      Va rog sa luati in seama si problema nostra a celor din Mioveni, care suntem cam dezorientati...Va rog sa intelegeti ca la aceasta dezorientare ati contribuit in mare masura si dv administratorii si moderatorii...
      Fostul nostru organizator nu s-a mai prezentat la intalniri de 3-4 saptamani si refuza dialogul cu membrii LCMioveni, desi a fost invitat in nenumarate randuri la intalnirile noastre pentru a lamuri problemele generate de imaturitatea sa.
      Propun ca Organizator de intalniri pe KaTaLyn.
      Va rog sa incercati sa ne dati si noua un raspuns...Cat mai concret si daca se poate cat mai rapid.
      Sincere salutari,
      Best regards,
      Cordialement,
      TWEETY

Comment

• Originally posted by bubu_vasile View Post
        Mama ce dispar organizatorii ... Deja ma ingrijorez
        Poate te rapeste si pe tine cineva )

Doamne fereste Bubule
        sigpic

Comment

• Bah da schimbati odata organizatorul ala ca deja e telenovela. Si iar nu inteleg o chestie:
          "Propun ca Organizator de intalniri pe KaTaLyn.". Pai nu s-a votat pe acolo ? Si ai iesit tu pe primul loc ? Si atunci ?
          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• pai nu e bubule telenovela...e aiureala, aia e...
            Inca o intrebare: ce reprezinta "organizator special" ?

Comment

• Unde ai vazut tu ca scrie "Organizator special"?
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Uite aici, in josul paginii la legenda culorilor cu un verde fluorescent

Comment

• Aia reprezinta un organizator care are mai multe functii) In cazul meu : Organizator intalniri Locale/Nationale si metode de promovare a forumului : Tricouri Stickere..Fluturasi, (inca o surpriza), etc.
                  LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                  Enter the Matrix

Comment

• Aici am si eu de obiectat: NE OMORI CU CULORILE ALEA !!! Ti s-au urcat fluorurile si culorile la cap. Cred ca se trage de la sticuri si tricouri
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Pentru acele culori sa-l omoriti pe crististreulea, el le-a ales
                      casa-i modificam culorile trebuie sa fiu si eu si xp in acelasi moment si disponibili si cu chef.
                      la job mi-au taiat perversii netul azi, deci cam greu....
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Aia cu "impreuna" e ok, dar partea cu "cheful" o sa fie trista

Comment

• Clar...Streulea si cu xp impreuna si cu chef de munca...
                          mai bine lamuriti situatia de la mioveni, desi vad ca tweety e mai degraba "dezorganizator"...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am si eu o intrebare!
                            de ce dureaza asa de mult dupa ce ai scris ceva si dai "trimite reply" , cam ai ce astepta!!
                            prima oara am crezut ca e de la mine ca,dar imi face asa si de la servici si de acasa
                            ms
                            sigpic

Comment

• Is mai multi factori...De exemplu daca la threadul respectiv multi sunt abonati,si au postat multi,si sunt ceva probleme la serverul de mail se posteaza un pic mai greu,pentru ca in momentul ala se trimite mail la inca 4-5 sute de oameni...
                              Posibil sa nu iti mearga nici netul bine,de multe ori cand cineva se plangea ca nu mere,incercam eu si mergea...
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Credeti ca ar fi ok sa deschidem un topic pe Mioveni si sa anuntam toate superofertele din magazinele de piese?
                                Se stie ca la noi la Mioveni preturile pieselor sunt mult mai scazute si in acest fel am ajuta loganistii din toata tara.Ex:toba sport 40 lei; inele aeratoare colorate 7 lei; aparatori noroi 35 lei; etc
                                Sau un topic undeva pe forum in care sa vina toti cu unele oferte din orasul lor?
                                Asa am putea si ceilalti sa vedem produse si preturi...
                                Nu il deschid pana nu primesc acceptul administratorului.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google