Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu cand am facut un thread nou sa stii ca numai o data mi-a aparut si alte 4 threaduri asemanatoare.Dar acolo se discuta altceva.
    Am postat si a doua zi nu mai exista postul.In fine...Cred ca nu am sa mai postez,am sa ma rezum la posturile altora(cel putin am sa incerc)

Comment

• E un thread la discutii generale despre Sanatate si orice problema medicala. Eu va pot ajuta cu orice sfat.
      Moderatorii nu l-au facut sticky, si rog pe aceasta cale daca se poate face.
      Sanatate.

Comment

• Cum se numeste thread-ul?

Nu va agitati!L-am gasit!Multumesc...
        Last edited by D-FENS; 9 June 2008, 19:59.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• A fost o gluma , daca dadeai un report si ziceai ca te-ai simtit jignit luam masuri , asa ca drept urmare acum le iau...

Later edit... Hellman si-a luat cartonas rosu si 3puncte... Am vazut de dimineata postul dar nu am considerat ca e asa grav incat sa i-l editez sau sa-i dau warn... Acum 20min am ajuns acasa am vazut postul si am luat masuri...
          Ca e hellman sau ca e deluxe sau ca mi-e prieten sau dusman regulile sunt la fel ptr toti , ca exemplu hellman are 5 warnuri la activ dintre care 3 de la mine(2rosii unu galben)
          Last edited by SoNyKeL; 9 June 2008, 21:28.

sigpic

Comment

• Am si eu o intrebare(rugaminte) : am un thread la My Ride si...Nu imi place numele alocat.
            Puteti sa imi stergeti threadul acela si sa pun altul nou sau ... Ai pot da eu alt nume cumva? (mici impunatatiri facute cu gust)parca se numeste si as vrea sa se numeaca simplu Kelemen-mobilul
            Va multumesc anticipat

Comment

• Scuze ca posted consecutiv. Dar trebuia sa va multumesc pt Kelemen-mobil. O zi buna .
              Sunteti si buni si promti (la cine dau un reputation point pt kelemenmobil?)
              Last edited by kelemen; 10 June 2008, 14:48. Reason: ortografie

Comment

• Opriti abuzurile moderatorilor!
                Astia nu au auzit de libertate de exprimare.
                Mi se face sila sa vad cum unii provoaca si altii iau ban aiurea. Dragi
                moderatori, luati in considerare toata discutia in ansamblu, dupa care
                judecati cine pe cine a insultat, gradul de vinovatie si pedeapsa potrivita,
                nu dati ban dupa impulsul de moment.
                Priviti problema din alt punct de vedere: orice lucru pe lumea asta are o
                panta ascendenta, un punct de stagnare si o panta descendenta.
                Moderatorii nu au dreput sa modifice contul unuia dintre useri..Cer sa fie sanctionat cu demiterea din functia de moderator .. Mi se pare un abuz extrem de mare...E contul meu il deranjeaza pe altu, nu ma intereseaza.. Se ia masuri comform regulamntului..Dar asa ceva este inadmisibil..

Moderatori

Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
                - Moderatorii se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
                - Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
                - Rolul de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
                - Pot exista moderatori cu atributii restranse la cateva sectiuni ale forumului sau moderatori cu atributii peste intreg forumul.
                - Rolul de moderator este propus si acordat doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
                - Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Retragerea dreptului de moderare se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
                - Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.
                - Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata, editarea mesajului, stergerea mesajului, blocarea intregului topic. De asemenea, moderatorii fac propunerile pentru banare.

deci in nici un caz modificarea conturilor...Si nu cred ca sunt singurul
                sigpic

Comment

• 20. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.
                  ..............
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Draga user unic, eu sint nesimtitul care ti-a modificat semnatura.
                    dar conform regulamentului la punctul 20... Stai sa-ti reamintesc

20. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Problema care ai expus-o cu atata dezinvoltura si prea repede nu face altceva decat sa nu-ti dea dreptate!
                      In primul rand, esti pe un forum, acolo unde chiar trebuie sa te intereseze modul in care te exprimi sau ceea ce vrei sa exprimi!Semnatura ta este clar de natura a-i incita si pe altii, iar faptul ca faci referire clar la moderatori, singur, nu dovedeste "abuzul" asupra altora!Deci modalitatea de a face cumva ordine nu se numeste abuz ci exercitare!Exercitarea vine atunci cand evenimentul o impune, iar daca tu nu te poti controla sau crezi ca a fi acid pe un forum iti da o alura de dur nu faci altceva decat sa simti pe propria piele consecinta actului tau de gandire!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Atentie am semnatura noua.......va deranjeaza si asta?
                        sigpic

Comment

• ...N-ai cu cine...
                          Na c-a sters-o...

Comment

• Chiar nu te inteleg unknown....Gura mare si cam sparta Actionezi impulsiv, si vei avea de suferit. Poate te dai pe brazda.

Comment

• Daca tot e libertate de exprimare!Atunci sa-mi spun si eu punctul de vedere.
                              1. Respect moderatorii care merita sa fie respectati
                              2. Sunt deacord cu libertatea de exprimare

Deci ca sa zic asa sunt impartit in doua....Il respect enorm de mult pe crististreulea dar vreau sa spun ca acea semnatura chiar nu deranja doar daca in ea nu ar fi aparut chestia aceea cu "ALL MODERATORS ARE BASTARDS".
                              Eu nu cred ca toti moderatorii sunt asa,cel putin in ultima vreme nu e chiar niciunul bastard.
                              Ptr ca daca ar fii as fi alaturi de unic ,ca se stie ca si eu am avut ceva divergente cu un fost moderator de aici.SI am spus intodeauna ce-am avut de zis. Ce-am in gusa si-n capusa indiferent de consecinte,ptr ca nu suport ipocrizia,etc.
                              In concluzie cred ca streulea daca te-a anuntat in prealabil sa modifici semnatura ,sau cel putin chestia aia cu Bastarzii,atunci cred ca a actionat bine.
                              Asta e parerea mea. Multumesc
                              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• In comparatie cu alte forumuri,moderatorii de aici sunt baieti de nota 10+
                                Respect!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google