Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine a iesit la vot la voi ?
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• KaTaLyn bineinteles...

Comment

• hahahaha ....
        bai hai ca sunteti tari... Tipic pentru alegerile din tara asta. Pe unul il votezi si "altul" iese invingator. Adica votezi pe cine vrei ca iese cine trebuie. Si la Arad s-a intamplat la fel (la alegerile locale live nu pe forum)
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Bine bubu...A iesit Ionut TWY...
          Mai sti faza cu Stolo si Base?

Comment

• La voi e mai rau. Eu cel putin nu gasesc nici un user Ionut TWY, deci iar a-ti ramas fara organizator. Mai faceti un rand de alegeri
            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
            Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• nu mai facem, numim pe cel care avea voturi mai multe...Adica KTL
              Daca Ionut TWY a fugit cu voturile...

Comment

• Citat:
                Original a fost postat de boris
                Shtreulea ce miai modificat un post la norby in gradina ca nu imi amintesc sa fi scris ceva aiurea + ca nu ai despartit un cuvint.

ai citat postul anterior bestie ce esti
                greselile gramaticale nu m-au interesat, la tine e ceva normal
                E ultimul post al lui streulea...Pe 15.06.2008...Azi e 17...O fi patit ceva?
                Boris trebuie sa recunosti

Comment

• Cristi_XP , nu-mi schimbi si mie username-ul sa fie doar Norby ?
                  sigpic

Comment

• La anul...Nu-i voie decat odata pe an
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nu faci o exceptie ?
                      lasa ca nu-i stres atunci.Mersi oricum.
                      sigpic

Comment

• Csebalyn de ce nu te iei si de cristi_xp ? Parca in regulament scria ca nu ai voie sa scrii cu prescurtari si alte deastea nu?
                        Uite ce a scris dl administrator : 'Am fo obosit... Ati fo ?De ce n-ati dat un tel...'
                        )
                        )
                        )
                        Acum...Cred ca toti gresim ...Mai lasa si pe altii sa traiasca. Mersi(si scuze Cristi_xp ca tocmai pe tine te-am dat exemplu) O zii buna la toti

Comment

• Cristi_XP , poate primesti warn sry pt.Offtopic
                          sigpic

Comment

• Cum deschizi un THREAD???
                            ca io sunt nou pe aici si habar nu am(
                            Last edited by Cristi_Xp; 17 June 2008, 16:26.
                            sigpic
                            !

Comment

• Mergi pe sectiunea anume si ai acolo NEW THREAD sus,stanga. Dai click pe ala ,dai titlu la topic si scrii.
                              sigpic

Comment

• In primul rand nu folosi mirc. K,sh,tz chestii de astea.
                                New thread deschizi dupa ce citesti asta

Originally posted by kelemen View Post
                                Csebalyn de ce nu te iei si de cristi_xp ? Parca in regulament scria ca nu ai voie sa scrii cu prescurtari si alte deastea nu?
                                Uite ce a scris dl administrator : 'Am fo obosit... Ati fo ?De ce n-ati dat un tel...'
                                )
                                )
                                )
                                Acum...Cred ca toti gresim ...Mai lasa si pe altii sa traiasca. Mersi(si scuze Cristi_xp ca tocmai pe tine te-am dat exemplu) O zii buna la toti
                                pai eu is banatean...Si se foloseste.Sau o fi si asta cuvant inventat pe mirc???
                                Cand ne vezi pe noi sa scriem mirc atunci sa te iei de noi

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
                                - scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
                                - spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
                                - nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
                                - un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
                                - orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
                                - numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
                                - scrierea cu diacritice este optionala;
                                - scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
                                În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
                                Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.
                                mai citeste odata regulamentul,poate ti-a scapat ceva
                                Last edited by Cristi_Xp; 17 June 2008, 16:36.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google