Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da-mi si mie sa vad daca apare numele
    a mers...si a fost +
    Sar'mana lcd
    pacat ca nu mai pot sa le vad p'alea cu -
    Last edited by Ionut; 19 June 2008, 15:05.

Comment

• Eu ma plang...De ele! Sa vad pe ce temei imi dai warn ?!

Asta-i dictatura deja ...

S.
      I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Puteti inceta dracului cu cearta?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Dracului nu putem. Domnu` moderator limbajul nu e adecvat ...

Pai da auzi da warn ... Daca mai cere careva ... Nu e corect ?

ahh si nu e cearta, doar dezbatere ... :-))

S.
          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Acuma nu vreau sa ii iau apararea lui twety dar.. Ai incalcat chiar tu o regula.. Antireclama.. (orice lucru isi are prostul) asa ca omu daca vrea sa vanda cu 120 treaba lui sa o vand cu cat vrea...
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

• Eu nu i-am facut antireclama pe threadul lui.Am discutat aici doar.Sau ce ,nu e voie sa indrum lumea de unde sa isi cumpere folie ?
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by bubu_vasile View Post
                Nu cunosc pe ce criterii se fac sticky, dar nu stiu daca unele chiar merita sa fie facute si asta doar pentru ca sunt initiate de moderatori. Pentru ca daca e asa atunci e discriminare si nu e normal.
                se face sticky daca mi se cere. Daca te deranjeaza as amult anunturile meles ticky le voi sterge, ca vad ca stau in gat unora.
                Fuarte Nervos !!!

Comment

• La sectoru "imagini haioase" iashca 4 posturi consecutive cu 4 poze se poate modifica cele 4 intrun singur post
                  sigpic

Comment

• Kandrrei: era o discutie despre cele sticky vs cele non sticky si cine si de ce pe unele le face si pe altele nu. Nu m-am referit NUMAI la tine ci si la altii. Eu nu am (de fapt nu mai am ) nici un anunt pe acolo, nu am vrut sa il fac vreodata sticky si nici nu as vrea pentru ca e aiurea ca unul sa aibe si altii nu. Daca sunt criterii clare vis a vis de chestia asta e ok, daca nu atunci e o problema. Pentru ca toti vor sticky si numai unii primesc.

PS1 ceea ce trebuie sa intelegi e ca nu ma leg de ceea ce vinzi sau de persoana ta. Ma leg de anumite drepturi pe care le confera functia unora si modul in care acestia o folosesc strict referitor la "sticky"-uri

PS2 nu sunt de acord cu tine keanu. ceea ce a zis XP nu este antireclama. antireclama era daca o facea pe threadul lui de vanzare. adica daca eu vand un produs si mai sunt inca 2 care isi fac thread de vanzare a aceluiasi tip de produs si dau mai ieftin e antireclama ? gandeste putin. Dar intradevar XP a reactionat putin mai "violent" si nu ar fi trebuit, dar toate astea rezida tot din "stickuire"
                    Last edited by bubu_vasile; 19 June 2008, 18:38.
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Au ramas sticky doar anunturile celor care nu sunt loganisti - useri cu firme de tuning, dar nu loganisti. Ale noastre, toate au fost "de-stick-uite"...

si s-a rezolvat si "semnalizarea" lui boris
                      Last edited by Seba; 19 June 2008, 20:48.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Nu-i corect. De ce sa fie alea stiky si ale noastre nu? Din moment ce eu ofer un serviciu care ajuta posesorii de logan ar fi normal ca acel thread sa fie sticky. In fine...Faceti ce vreti e treaba voastra.
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

• Am si eu o intrebare: de ce nu mai pot da reputatie, desi au trecut 24 de ore de cand am dat?

Comment

• Nu merge la aceeasi persoana fara sa mai dai si la altii.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Stiu mai...Numai ca nu pot da la nimeni...

Comment

• Oi fi avand interdictie tu . La mine merge. Dar acum juma' de ora si la mine statea mult.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google