Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si sticky la intalnirea noastra

Comment

• Luati aracet pt stiky
      sigpic

Comment

• Pai da ma sa fie doar ale voastre...

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
          Ce e de facut? Eu am primit de la acelasi forumist mai multe reputation point
          Trebuie sa mai dai la alti 5-10 useri ca sa mai poti da celui care i-ai mai dat.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Hai sa va zic direct , pe prima pagina (portal sau cum se numeste) e descriere Dacia Logan , cititio si trebuie sa gasiti ceva , daca nu inseamna ca sunt nebun....
            sigpic

Comment

• La aceasta pagina te referi?Ce trebuie sa gasim?
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Detalii sunt aiurea scrise...Cica marche arriere-ul e in stanga sus

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                  Trebuie sa mai dai la alti 5-10 useri ca sa mai poti da celui care i-ai mai dat.
                  S-a rezolvat, merge

Comment

• Aici vroiam sa ajung daca imi aduca aminte ca am cautat mai demult mai era o data eronata(dar nu mai stiu acuma care)....
                    sigpic

Comment

• Acele detalii au fost pentru prototipul pentru Logan parca. S-a mai discutat chestia asta si ramase-se ca XP sa modifice. Se pare ca a uitat. Celalalt detaliu era cu volanul care este identic cu cel de la Solenta (nu aproape).
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• La rubrica bancuri de modificat posturile lu iuli81 si Nikolas_bnm toate bancurile intrun singur post
                        sigpic

Comment

• Topicul Logan vs masini second hand ar trebui inchis . Deja toate argumentele pro si contra ( obiective sau nu ) au fost aduse de ambele parti . Ce ar mai fi de spus ? Ajungem sa declasam flame -uri .
                          Last edited by FLORIN77; 26 June 2008, 08:16.
                          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Se poate face o sectiune speciala pentru concursuri?
                            Merci...

Comment

• Mai in gluma, mai in serios propun ca pe perioada avertizarilor meteo de cod galben (canicula) sa se suspende postatul pe forum. Efectele acesor fenomene se pot vedea pe multe threaduri: paranoia, halucinatii, pierderi de cunostinta (si scris in necunostinta de cauza), pierderi de memorie, orbul gainii, efecte "fata morgana" (of boris tata), etc.
                              trecand la modul foarte serios, nu stiu ce i-a apucat pe unii de se cearta dar clar a inceput cam de cand au inceput caldurile astea mari.
                              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Se va inchide logan vs sh cand voi primi un raspuns documentat la cateva intrebari, care banuiesc ca si le pun toti posesorii de logan nou. Apoi vom inchide. Ca se discuta subiectiv. Vine raspunsul obiectiv, inchidem cu concluzia ca loganul nou e un rahat indiferent de coaja sh cu care se compara.

bubule, cu parere de rau, dar si tu pari afectat
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google