Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poti sa stergi si asta daca vrei . http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=119
    sigpic

Comment

• Oameni buni .. Imi cer scuze daca am creat discomforturi ...
      de vorbit am vorbit ... Nu mai tin minte cu ce moderator ... I-am explicat problema ... Mi-a spus ca se va rezolva , nu sa rezolvat nimic !

cat despre programul pe care l-am folosit ... Nu inteleg de ce a fost o problema ... Sincer pe langa ca muncesc , mai am si examene ... Iar daca examenele imi papa 2 ore pe zi max ... Munca imi ocupa si 10 12 ore ... Mie greu ca dupa 10 ore de munca sa vin acasa si sa astept uploadul cate 15 20 minute ... Am incercat ca in timp ce uploada sa mananc sau sa fac altceva ca sa nu pierd timpul ... M-am trezit cu erori ... Sau cu ele ink un upload !

nemultumirea mea a venit de la modul in care s-a pus problema ... Programul de upload al forumului nu merge cum trebe ( pe alte forumuri pe care postez nu intamplin astfel de probleme ) , oamenii incerca sa ajute ... Sa explice sa dea sfaturi sau rezolvari ... Dar prin programe care merg instant .... Hai sal atacam sai dam avertisment ... Asta ma deranjat !

cristi XP ... ca uploadez 1 poza de 1 mega , sau de 10k ... sau 10 astfel de poze ... timpul de upload este mare ... cel putin 4 5 minute !

multumesc si o zi buna tuturor !
      Last edited by shokaliptiku; 2 July 2008, 18:18.
      LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
      LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
      LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

• E o problema de la internetul tau. Mie mi se incarca atasamentele in maxim 30 secunde, indiferent cate as pune sau ce marime au. Pe alte forumuri nu stiu de ce iti merge mai repede, poate e si interfata de upload mai buna.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Problema e in felul urmator. Dupa cateva minute de upload,5-10 nu mai stiu exact,browserul da timedout.Daca ai net bun,in alea 5-10 min incarci tot ce tre,daca nu ,da eroare "invalid etc...".Eu de obicei incarc 2-3 poze odata,daca sunt mari,daca sunt mici pun 10 odata...Asta e ,n-am net de NASA
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nu stiu exact daca aici trebuia sa postez, dar am o intrebare: Unde imi apare daca am vre-un warn?
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Primesti PM in care te anunta ca ai primit "premiu"

Comment

• Cand se acorda warn-ul, primesti un PM automat.

Comment

• Multumesc de raspunsurile rapide.
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Se prea poate sa fie de la internet ... Dar repet ... Intru de la munca , de la preteni , deacasa si de la facultate ... Nu cred ca peste tot avem acelasi dealer de net !
                    LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                    LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

• Viteza de incarcare difera daca incarci o poza ( mai rapid ) sau mai multe in acelasi timp ( mai incet ).
                      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Mie imi merge la fel de bine sau la fel de prost oricate fisiere as uploada. Depinde de legatura la net din momentul respectiv. Serverul e acelasi pt toti, nu face diferente intre noi . Apropo, cu ie imi merge mai prost decat cu firefox...
                        hai sa revenim la solicitari catre moderatori.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ajutati-ma , va rog. As vrea, ca atunci cand postez, sub ceea ce scriu eu , sub o linie, sa apara semnatura mea, asa cum e la tine, de exemplu, csebalyn

Comment

• S-a rezolvat...
                            Last edited by Seba; 3 July 2008, 16:36.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Se poate in partea de sus a forumului un logan 1 si un logan 2...Acum avem doua din ph1
                              Merci

Comment

• Sa-l faca cineva, si daca e ok, il punem.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google