Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Desi ultimul post al meu in thread-ul "Cati dintre noi ar cumpara un Logan cu motor mai mare" a fost facut pe 6iulie, in forumul "Dacia Logan by Renault" in dreptul thread-ului respectiv apare ca ultimul post ar fi al meu azi la 17.49 .Care este explicatia?
Comment
-
Cand se voteaza pe un topic, apare la "new posts" desi nimeni nu a postat. Al tau fiind ultimul post, e normal sa fie acolo. Daca cine voteaza nu posteaza...Serverul fenteazaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
Din motive personale, dar in primul rand din lipsa de timp nu mai vreau sa fiu organizator si doresc si schimbarea username-ului in bog_82_ABO. Va multumescLast edited by bogdan1709; 17 July 2008, 16:39.
Comment
-
Originally posted by BOGDAN1709 View PostDin motive personale, dar in primul rand din lipsa de timp nu mai vreau sa fiu organizator si doresc si schimbarea username-ului in bog_82_ABO. Va multumesc
Comment
-
Originally posted by BOGDAN1709 View Postnu se poate? Am vazut ca lui iancucezar i s-a schimbat username-ul si a solicitat dupa mine astaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by fica View PostVa rog frumos sa resetati poll-ul de la Intalnire Bucuresteni
Comment
Comment