Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi place ce a facut nsa, dar se continua aici
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Stiu cristi...Seba intrebase ce e cu pozele...Si i-am spus ca am zis eu de faza cu schimbatul pozelor...Am inteles ca nu sunt grupuri...

Comment

• Desi ultimul post al meu in thread-ul "Cati dintre noi ar cumpara un Logan cu motor mai mare" a fost facut pe 6iulie, in forumul "Dacia Logan by Renault" in dreptul thread-ului respectiv apare ca ultimul post ar fi al meu azi la 17.49 .Care este explicatia?

Comment

• Cand se voteaza pe un topic, apare la "new posts" desi nimeni nu a postat. Al tau fiind ultimul post, e normal sa fie acolo. Daca cine voteaza nu posteaza...Serverul fenteaza
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Off-Topic:
            Azi am gasit acest thread.. Si ca intotdeauna, citesc toate posturile, fara exceptie. Pentru cine intereseaza, a durat cam 5-6 ore.

On-topic: Cu cine trebuie sa vorbesc de niste flyere? Mai ajung prin Tulcea si incerc sa mai aduc membri, sa facem cunoscuta comunitatea.
            GL-22-TOF

Comment

• Vezi aici mai multe detalii.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Din motive personale, dar in primul rand din lipsa de timp nu mai vreau sa fiu organizator si doresc si schimbarea username-ului in bog_82_ABO. Va multumesc
                Last edited by bogdan1709; 17 July 2008, 16:39.

Comment

• Cu tot respectul pt initiatorul thread-ului "Songuri care ne place",se poate schimba in "Song-uri care ne plac"?Daca se poate,bineinteles.
                  Multumesc.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• As dori daca se poate, ca numele userului sa fie schimbat. Si anume din iancucezar, in Cezar.
                    Multumesc.

Comment

• Va rog frumos sa resetati poll-ul de la Intalnire Bucuresteni , daca puteti sau daca aveti timp . Multumirii
                      MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Originally posted by BOGDAN1709 View Post
                        Din motive personale, dar in primul rand din lipsa de timp nu mai vreau sa fiu organizator si doresc si schimbarea username-ului in bog_82_ABO. Va multumesc
                        nu se poate? Am vazut ca lui iancucezar i s-a schimbat username-ul si a solicitat dupa mine asta

Comment

• Originally posted by TWeetY
                          am prins ideea....Se apropie 27 si ti-e teama sa dai ochii cu maniak si d'aia schimb useru' sa stergi urmele
                          care-i faza???

sigpic

Comment

• Originally posted by BOGDAN1709 View Post
                            nu se poate? Am vazut ca lui iancucezar i s-a schimbat username-ul si a solicitat dupa mine asta
                            se poate. Da-i te rog un pm lui cristi_xp, el poate face modificarile. Probabil i-a scapat cererea ta...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by fica View Post
                              Va rog frumos sa resetati poll-ul de la Intalnire Bucuresteni
                              Rezolvat!
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Multumesc pt modificare.
                                PS: da tweety , acum sunt camuflat, nu ma mai recunoaste.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google