Originally posted by csebalyn
View Post
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am oprit reputatia,vorba cuiva ,n-ai cu cine.Alt motiv de cearta n-ati gasit decat la reputatie,is curios cand o sa incepeti sa va certati pentru numarul de posturi,si sa cereti sa dispara si alea.Era clar in regulament scris ca nu ai voie sa comentezi pe seama reputatiei,oricum n-a tinut nimeni cont de asta,si s-a profitat de bunul simt al echipei de moderare,s-au ajuns sa se scrie pagini aiurea despre un top de reputatie.S-a sters ieri o tura de posturi de catre streulea,acu am mai sters eu o tura...Tot nu ati incetat,Chiar nu exista alte lucruri interesante de discutat?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Acu daca tot s-a scos reputatia, is curios la ce dracu o sa va mai certati...Top posturi? Dizal vs polizor? Opel vs logan? Daca-mi mai vin idei, promit sa vi le impartasesc...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by TWeetY View PostOk, inteleg dar de ce s-au sters si posturile in care solicitam delete la un post?
P.S. Sustinea si cristi lcd si florin 77
Originally posted by danielliviu View PostCa idee: nu se poate face in asa fel incat sa primim notificari pe mail pentru noi topicuri chiar daca nu postam in threadul respectiv? Mai urmarim unele subiecte, chiar daca nu am postat nimic acolo. Si sa postam fara a avea nimc de spus concret nu mi se pare normal....Last edited by Cristi_Xp; 21 July 2008, 17:21.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Daca vrei sa stergi un post, dai report si rezolva un moderator. Asta daca nu cumva este optiunea sa poti sterge un post in 10 minute de la postare, ca si la editarea postului. doar Cristi_Xp stie daca se poate modifica acel timp
respectivele posturi s-au sters deoarce... Erau intre posturile cu reputatia si nu sa citit, se mai intimpla si accidente. Cum am sters eu ieri 25 posturi dea lui sony , tot accidentalLast edited by crististreulea; 22 July 2008, 00:22.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Sunt multe momente in viata cand nu strica putina diplomatie.Eu raman totusi la ideea ca singur, marginalizat sau fara sustinere meritata nu stiu cate parale mai face fiecare.De aceea cred ca in privinta reputatiei s-a luat o hotarare pripita si oarecum gresita.La reputatie trebuia umblat la altceva.Orice lucru merita o a doua sansa.Ce-ar mai fi viata fara reputatia pe care si-o merita si pentru care trebuie sa lupte fiecare, am fi toti la fel si ar rezulta o mare plictiseala.
Comment
Comment