Originally posted by Cristi_Xp
View Post
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Va rog nu mai puneti linkuri externe in semnaturi,pentru votat si alte cele.Exista threaduri,catre threadurile respective merge sa puneti in semnatura,insa nu in semnatura.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View PostCristi, daca tot mi-ai sters semnatura, putea sa ma ajuti si sa faci cum spui tu mai sus, adica sa pui linkul care duce spre thread, asa ma consider cenzurat
Bafta !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Eu vad asa: orice post /posturi care ar putea incepe un flame sa fie sterse direct, fara explicatii de catre admin/moderatori. Posibil si un avertisment pentru user. Adica sa se aplice regulamentul STRICT, ca de-aia e regulament. Indiferent de vechime/reputatie/nr de posturi/user/functie. Parerea mea.
Asa da. Acele posturi nu isi aveau rostul.Last edited by danielliviu; 22 July 2008, 22:38.
Comment
-
Originally posted by kAndrrei View Postda, si daca ii esti un moderator mai sever se gaseste mereu un supermoderator sa ii ia in brate pe cei care incalca regulamentul si sa le stearga penalizarile, iar mai pe urma sa treaca la amenintari cu "masuri drastice".
Uite ceva ce nu e bine daca se intampla . Si sa inteleg ca daca Kandrei zice de moderator si supermoderator are si dovezi ?
Si inca ceva : un moderator e logic prin definitie sa poata da warn , sterge topicuri , edita topicuri si alte alea . Dar nu mi se pare normal ca un organizator de intalniri sa poata da warn pt ca definitia lui este alta ( pt ca asta s-a intamplat de curand ) . Prin definitiile lor au atributiuni diferite dar pot face aceleasi chestii ?Last edited by FLORIN77; 23 July 2008, 07:03.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Topicurile le-am mutat de la inceput la Cafenea, sa nu se contorizeze posturile.
Comment
Comment