Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
    Am oprit reputatia,vorba cuiva ,n-ai cu cine.Alt motiv de cearta n-ati gasit decat la reputatie,is curios cand o sa incepeti sa va certati pentru numarul de posturi,si sa cereti sa dispara si alea.Era clar in regulament scris ca nu ai voie sa comentezi pe seama reputatiei,oricum n-a tinut nimeni cont de asta,si s-a profitat de bunul simt al echipei de moderare,s-au ajuns sa se scrie pagini aiurea despre un top de reputatie.S-a sters ieri o tura de posturi de catre streulea,acu am mai sters eu o tura...Tot nu ati incetat,Chiar nu exista alte lucruri interesante de discutat?
    da, si daca ii esti un moderator mai sever se gaseste mereu un supermoderator sa ii ia in brate pe cei care incalca regulamentul si sa le stearga penalizarile, iar mai pe urma sa treaca la amenintari cu "masuri drastice".
    Fuarte Nervos !!!

Comment

• Va rog nu mai puneti linkuri externe in semnaturi,pentru votat si alte cele.Exista threaduri,catre threadurile respective merge sa puneti in semnatura,insa nu in semnatura.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ??? Adica cum...Merge sa puneti in semnatura, dar nu in semnatura...

Comment

• Adica in genul celui ' Un vot pentru Ana Maria " . Deschizi un topic cu ce vrei sa votam si pui in semnatura linkul catre topic nu catre alt site .
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Cristi, daca tot mi-ai sters semnatura, putea sa ma ajuti si sa faci cum spui tu mai sus, adica sa pui linkul care duce spre thread, asa ma consider cenzurat

Comment

• Rezolvat semnatura sorin
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Multumesc frumos CRISTI

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                  Cristi, daca tot mi-ai sters semnatura, putea sa ma ajuti si sa faci cum spui tu mai sus, adica sa pui linkul care duce spre thread, asa ma consider cenzurat
                  nu te cenzurez.Doar ca siteurile alea se promoveaza de la sine,prin linkuri puse in semnatura,daca toata lumea ar avea cate un link extern in semnatura,siteul asta ar fi o mare varza din punct de vedere Google,daca e link intern in semnatura merge...
                  Bafta !
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Daca tot ai adus vorba de google, ai pus cumva site-ul in google analitics? Are niste statistici interesante. Daca stii de el sau e deja site-ul pus acolo, ignora-ma

Comment

• Este google analytics...

Comment

• Eu vad asa: orice post /posturi care ar putea incepe un flame sa fie sterse direct, fara explicatii de catre admin/moderatori. Posibil si un avertisment pentru user. Adica sa se aplice regulamentul STRICT, ca de-aia e regulament. Indiferent de vechime/reputatie/nr de posturi/user/functie. Parerea mea.

Asa da. Acele posturi nu isi aveau rostul.
                        Last edited by danielliviu; 22 July 2008, 22:38.
                        GL-22-TOF

Comment

• Originally posted by kAndrrei View Post
                          da, si daca ii esti un moderator mai sever se gaseste mereu un supermoderator sa ii ia in brate pe cei care incalca regulamentul si sa le stearga penalizarile, iar mai pe urma sa treaca la amenintari cu "masuri drastice".

Uite ceva ce nu e bine daca se intampla . Si sa inteleg ca daca Kandrei zice de moderator si supermoderator are si dovezi ?
                          Si inca ceva : un moderator e logic prin definitie sa poata da warn , sterge topicuri , edita topicuri si alte alea . Dar nu mi se pare normal ca un organizator de intalniri sa poata da warn pt ca definitia lui este alta ( pt ca asta s-a intamplat de curand ) . Prin definitiile lor au atributiuni diferite dar pot face aceleasi chestii ?
                          Last edited by FLORIN77; 23 July 2008, 07:03.
                          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• O sugestie: Ar trebui oprita contorizarea posturilor de pe topicurile cu "Votati..."
                            GL-22-TOF

Comment

• Topicurile le-am mutat de la inceput la Cafenea, sa nu se contorizeze posturile.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Organizatorii sunt moderatori pe sectiunea lor...Ei se ocupa de ea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google