Super misto, toate "abonamentele" mi s-au sters... E chiar... Uncool, ca sa nu zic altfel. Eu chiar citeam toate notificarile care le primeam... Daca ma interesa, intram instant pe forum (de fapt intram oricum, dar nu la thread-ul respectiv), daca nu, treceam la urmatorul. Notificarile sunt optionale, se pot dezactiva, nu vad de ce s-ar fi ajuns la o actiune atat de drastica. Mi se pare super-aiurea, cel putin, si asta doar pt ca au fost cativa useri care nu stiau de chestia asta.Mai ales ca am folosit in ultima vreme destul de des modul advanced si chiar nu am avut nici o problema. Mai bine o campanie de informare pentru cei care nu gasesc folos in serviciul decat asa ceva. Avand in vedere ca nu se poate dezactiva log-out-ul dupa 10 minute, mi se pare foarte practic sa imi apara mesaj in coltul ecranului in momentul in care se posteaza ceva nou pe forum.
Si, scuze ca repet ideea, fiind optional si foarte simplu de dezactivat serviciul, ma roade faptul ca s-a ajuns la asta. Macar exista vreo baza de date in care sa fie inca lista de thread-uri la care e abonat fiecare user, pentru a fi recuperata in caz ca vrea cineva asta? Chiar daca aveam doar aproximativ 20 de thread-uri cu notificare instanta, nu am stat sa le memorez sau sa le notez... Si cred ca nu exista nimeni care sa fi facut asta.
Sunt dezamagita.
Sper ca nu am dat de inteles nimic din ce n-as fi vrut. Daca se simte cineva atacat de post-ul meu, scuzele de rigoare! Chiar nu a fost asta intentia! Dar mereu reusesc sa jignesc fara intentie...
Si, scuze ca repet ideea, fiind optional si foarte simplu de dezactivat serviciul, ma roade faptul ca s-a ajuns la asta. Macar exista vreo baza de date in care sa fie inca lista de thread-uri la care e abonat fiecare user, pentru a fi recuperata in caz ca vrea cineva asta? Chiar daca aveam doar aproximativ 20 de thread-uri cu notificare instanta, nu am stat sa le memorez sau sa le notez... Si cred ca nu exista nimeni care sa fi facut asta.
Sunt dezamagita.
Sper ca nu am dat de inteles nimic din ce n-as fi vrut. Daca se simte cineva atacat de post-ul meu, scuzele de rigoare! Chiar nu a fost asta intentia! Dar mereu reusesc sa jignesc fara intentie...
Comment