Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Super misto, toate "abonamentele" mi s-au sters... E chiar... Uncool, ca sa nu zic altfel. Eu chiar citeam toate notificarile care le primeam... Daca ma interesa, intram instant pe forum (de fapt intram oricum, dar nu la thread-ul respectiv), daca nu, treceam la urmatorul. Notificarile sunt optionale, se pot dezactiva, nu vad de ce s-ar fi ajuns la o actiune atat de drastica. Mi se pare super-aiurea, cel putin, si asta doar pt ca au fost cativa useri care nu stiau de chestia asta.Mai ales ca am folosit in ultima vreme destul de des modul advanced si chiar nu am avut nici o problema. Mai bine o campanie de informare pentru cei care nu gasesc folos in serviciul decat asa ceva. Avand in vedere ca nu se poate dezactiva log-out-ul dupa 10 minute, mi se pare foarte practic sa imi apara mesaj in coltul ecranului in momentul in care se posteaza ceva nou pe forum.
    Si, scuze ca repet ideea, fiind optional si foarte simplu de dezactivat serviciul, ma roade faptul ca s-a ajuns la asta. Macar exista vreo baza de date in care sa fie inca lista de thread-uri la care e abonat fiecare user, pentru a fi recuperata in caz ca vrea cineva asta? Chiar daca aveam doar aproximativ 20 de thread-uri cu notificare instanta, nu am stat sa le memorez sau sa le notez... Si cred ca nu exista nimeni care sa fi facut asta.

Sunt dezamagita.
    Sper ca nu am dat de inteles nimic din ce n-as fi vrut. Daca se simte cineva atacat de post-ul meu, scuzele de rigoare! Chiar nu a fost asta intentia! Dar mereu reusesc sa jignesc fara intentie...
    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Originally posted by ReBe View Post
      Macar exista vreo baza de date in care sa fie inca lista de thread-uri la care e abonat fiecare user, pentru a fi recuperata in caz ca vrea cineva asta? Chiar daca aveam doar aproximativ 20 de thread-uri cu notificare instanta, nu am stat sa le memorez sau sa le notez...
      Pai eu fac asa: merg la Quick Links, apoi Subscribed Threads si imi apare o lista cu threadurile in care am postat si vad cine/ce a postat ceva nou. Voi nu faceti la fel?
      Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

• Pai eu zica ca daca am avut sa primesc ar trebui sa primesc in continuare. Nu?

Comment

• sheehan, tocmai despre asta era vorba... Nu imi mai apare nimic la subscriptions.

Comment

• Nu stiu daca cere cineva de ce trebuie sa se faca la toti userii acelasi lucru?

Comment

• Originally posted by ReBe View Post
              sheehan, tocmai despre asta era vorba... Nu imi mai apare nimic la subscriptions.
              Ciudat, mie imi apare, chiar acum mi-a aparut ca ai postat tu pe acest thread si am intrat sa raspund.

Sa raspunda altul mai destept de ce nu merge si la tine, probabil ca tine de setari.
              Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

• Intr-adevar, am sters vreo 3 si n-am mai stat sa verific daca s-au sters bine... Posibil probabil sa mi se fi sters toate atunci :| Aia chiar ca ar fi tampita chestia... Oricum, le-am bifat, am procedat ca alta data... Deci vina mea nu prea are cum sa fie... Nu-mi caut scuze...

Comment

• Rebe, relax...Exista copie a bazei de date. Sper icspe, i hope you didn't screw it...Vb cu szolt sau cu silviu sa vezi care din ei mai are baza de date.
                  pt restul: n-ati vrea voi macar 2 zile sa fiti moderatori si sa primiti cam 1000 de mailuri zilnic si sa nu ai voie sa dai "unsubscribe" ? eu de cate ori intru pe forum merg la "new posts" si vad ce s-a postat de la ultima mea loginare...Altfel cred ca as vorbi singur citin mailuri. Si voi va plangeti ca nu le primiti...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Daca doriti sa se activeze notificarea bifati din nou cand postati ca vreti sa fiti notificat instant prin email.S-a recurs la asa ceva,pentru ca toata lumea avea notificarile active si setate pe instant email,ori asa se trimiteau zeci de mii de mailuri pe zi,mailuri pe care poate nu le citea nimeni,cand erau in cantitate mare,si daca dadeai "Forgotten password" stateai o zi sa astepti prin mail parola de la forum.Daca erau in cantitate mica,se pot activa din nou subscribtiile ,nu e mare lucru.
                    Mi se pare normal ca sa se dezactiveze pe tot forumul,si cei care doresc sa primeasca notificari sa bifeze ei,decat sa se trimite notificari la 9000 de useri,din care multi nu stiu sa le opreasca sau sa le foloseasca.Cine are nevoie de ele,si le poate activa,cine nu nu.Eu sincer mi le-am dezactivat cu mult inainte.
                    Originally posted by sheehan View Post
                    Ciudat, mie imi apare, chiar acum mi-a aparut ca ai postat tu pe acest thread si am intrat sa raspund. Acum ai "No email notification" ,dar asta nu inseamna ca te aboneaza la thread,ci doar ca nu iti trimite pe mail notificari .

Sa raspunda altul mai destept de ce nu merge si la tine, probabil ca tine de setari.
                    tu cand postezi pe viitor la vreun thread,in advanced,inainte aveai by default bifat "Instant email notification".Acum ai "No email notif" dar asta nu inseamna ca nu te aboneaza,ci doar ca nu iti trimite mail
                    Last edited by Cristi_Xp; 25 September 2008, 02:37.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ReBe chiar nu te inteleg ... Poti sa intri pe forum si dai click pe "Panul de control al utilizatorului " si iti apar threadurile in care s'a postat ...

Cristi nu ai putea sa bagi RSS?

Comment

• E activat RSSu
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                          pt restul: n-ati vrea voi macar 2 zile sa fiti moderatori si sa primiti cam 1000 de mailuri zilnic si sa nu ai voie sa dai "unsubscribe" ? ....
                          De-aia nu mai posteaza Streulea?
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Pe cele in care am postat le-am cules, dar mai erau multe... Daca chiar e o copie a bazei de date sau oricum, daca mai sunt alea undeva, mi le poate trimite un admin intr-un PM? Multumesc anticipat. Nici o graba.

Comment

• FARA notificari (nu le-am citit mai deloc personal).
                              Parca merge mai bine!

Comment

• Si mie mi se pare ca merge mai bine.
                                sigpic
                                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google