Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Solicitari catre moderatori

Deschid acest thread in care sa postam solicitarile noastre catre moderatori.

Incep eu cu doua probleme care, in opinia mea, trebuie cat mai urgent solutionate deoarece in lipsa acestui lucru forumul va deveni din ce in ce mai greu de urmarit si cu fff putina informatie relevanta:

Daca avem un forum cu atat de putine posturi si destui moderatori mie mi se pare normal ca acestia sa se apuce sa stearga din posturile scrise aiurea, fara nici o legatura cu subiectul sau pline de aberatii. nu de alta dar mai citesc si altii forumul si nu cred ca scopul acestui forum e sa ii distram pe altii si nici acela de competitie intre membrii lui pentru un numar cat mai mare de posturi. pur si simplu unii membrii nu au auzit zicala: "daca nu vorbeai (in cazul de fata, scriai) filozof ramaneai"

si inca ceva, moderatorii sa nu mai permita asa des violarea limbii romane pe forum. nu cred ca e un efort prea mare sa nu se mai scrie folosind limbaj de tip mirc.
    Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
    10.000 km - 22.01.2007

Eu pe Cafenea am corectat ce am gasit in neregula.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Multumim pentru sfat, 1.5 DCI, sugestiile tale ne sunt de ajutor.

Eu unu' astept in continuare comentarii si sugestii, cu conditia sa fie constructive, bineinteles.
      Last edited by Marius; 15 February 2007, 02:09.
      numar secundele

Comment

Dreptate ai eu ma bucur mai bine sa am useri care citesc forumul si posteaza cand au o probleme ceva,decat sa posteze de dragul de a posta sau sa aibe numar mare de posturi.Cat despre corectat,cu siguranta moderatorii au corectat ce era de corectat...in cazul in care observati ca se incalca regulile...nu ezitati sa folositi butonul "Report" ,iar postul va fi automat raportat la toti moderatorii
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ce se intampla cu posurile in thread-ul "Filmulete"? Din cate am inteles trebuie sa aibe "aprobarea" unui moderator, insa cam greu se dau "aprobarile"
          ...de doi lei :p

Comment

Exact acum ma uitam si am vazut ca este un post neaprobat. Gata, se face.

Comment

primesc pe mail multe comenturi care sunt adresate altor useri,nu stiu care este problema,este vina mea sau alte cauze ?
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Pe mail vin reply-urile chiar daca nu sunt adresate tie. Daca vrei sa nu mai vina iti spun cum trebuie sa faci:
                Mergi aici si sterge toate threadurile la care te-ai inscris sa primesti mailuri. Dup-aia mergi aici si unde scrie "Default Thread Subscription Mode" ii dai "Do not subscribe".
                Daca mai ai intrebari te rog sa le pui.

Comment

m-am prins. multumesc!
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

As avea o solicitare la unul dintr-e moderatori . Puteti da un mass(tuturoro membrilor, care sunt din bucuresti) despre intalnirea care incercam sa aibe loc Sambata(la Polivalenta sau poate ne razgandim) la ora 14:00 (estimativ).
                    Va multumesc..
                    sigpic

Comment

pai s-a hotarat sau ai hotarat tu sa te intalnesti?)
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cand te hotaresti atunci dam un mail la toata lumea, deocamdata am vazut ca nu stii sigur locatia.

Comment

Mai dati un maill, in care ii anuntati ca se va organiza intalnirea (le dati si adresa unde s-a intre , si le spuneti s-a intre si s-a hotaram toti ,sa fim mai multi nu s-a hotarasc numai eu cu 2fast4u,etc.
                          sigpic

Comment

Pana diseara se rezolva.:p

Comment

Oi avea io o serie limitata de LOGAN?!
                              Attached Files
                              ...de doi lei :p

Comment

Working...
                              X