Salut,
Dupa ce am cautat cine este admin-ul pe fiecare forum totusi pare sa fie aceeasi persoana: Cristi_Xp pe Loganclub si Cristi pe clubmercedes.ro . Are aceasi imagine la profil:
si
Deci ceva au in comun.
Doresc sa contactez un admin pentru a rezolva o problema de pe ClubMercedes.ro
Collapse
X
-
Nu ai citit, din moment ce postezi din nou.
În afară de serverul pe care sunt găzduite, loganclub și clubmercedes nu au nimic în comun, fiind site-uri complet separate.
Vezi pe clubmercedes
Leave a comment:
-
Salut @t0rquemada,
Multumesc pentru linkul oferit, l-am citit pe tot, dar nu are nici o legatura cu problema mea. Eu doresc sa mi se stearga datele mele personale din postarea tatalui in care a dat datele mele fara sa ma intrebe la momentul respectiv.
Sunt sunat de anumite persoane care au intampinat aceasi problema dar nu sunt eu persoana care a reparat problema. Eu am avut un contact al unei persoane care m-a ajutat sa rememediez acea problema stricat.
Cu cine pot vorbi sa stearga acea postare cu datele mele personale?
Multumesc.
Leave a comment:
-
Doresc sa contactez un admin pentru a rezolva o problema de pe ClubMercedes.ro
Buna ziua,
De cateva luni incerc sa contactez un admin de pe ClubMercedes.ro . Am trimis mesaje de pe platforma si nu am primit nici un reply.
Am verificat cu whois si am observat ca NS-urile duc spre loganclub.ro , cea ce tind sa cred ca cineva de pe acest forum tine si clubmercedes.ro .
Cu cine pot discuta despre eliminarea unei postari de pe acel forum ca sa nu mai fiu sunat ?
Last edited by BlueLightning; 11 October 2024, 19:59.Tags: None
Leave a comment: