Moderare Postări

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moderare Postări

Observ că, absolut aleator, la câteva postări pe care le-am făcut, mi-a apărut comentariul privind "apariţia postării după aprobarea unui moderator". Era interesant dacă apărea şi în regulament o remarcă privind acest "mod de întâmpinare" pentru userii noi, eventual cu precizarea perioadei de timp de aşa-zisă "supraveghere". Nu mă deranjează practica (am mai întâlnit-o şi pe alte forumuri) decât din perspectiva faptului că discuţia pe un topic poate suferi întreruperi prin aprobarea, să zicem, a unui reply după 2-3 zile de la postare.
    Aş putea afla ceva detalii?
    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

unde ai postat ?

Comment

AICI, AICI şi AICI. Paradoxal, unele postări apar, altele, nu. Mulţumesc de promptitudine.

Comment

Oops! chiar şi la postarea aici a apărut chestiunea în cauză. Vezi screenshot.
        PS: adică mai e o postare înaintea acesteia...
        Attached Files

Comment

da , pentru ca pui linkuri ... incearca sa nu mai pui linkuri in postarile tale , este ca o masura de siguranta pentru cei care fac cont pentru a face reclama prin LINK catre alte situri.

cu cat mai multe postari , aceasta " masura de siguranta " se va anula.
          numai bine

LE: am aprobat si postarea asta ca sa vezi despre ce este vorba ...

Comment

OK, am înţeles.
            În orice caz, uneori, mai ales într-o discuţie, mai ai nevoie şi de link-uri, mai ales când le foloseşti ca argumentaţie. Reclamă n-am pentru ce să fac. Nu-s nici fanboy, nici nu lucrez în comerţ sau distribuţie. Deci, reclama nu e pentru mine. Doar argumentele.
            Ai putea să le aprobi şi pe celelalte? Mersi anticipat.

Comment

aprobate

problema rezolvata

se inchide

Comment

restrictia se aplica doar celor care au sub 10 posturi . Peste 10 posturi e ok , nu mai intra la moderare.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google