dupa cum spune si titlul , propun impartirea sub-forumului "anunturi strict legate de masini" in alte 2 , unul in care se vinde si unul in care se cumpara , daca nu are nimeni nimic in potriva ...
Impartirea Topicului "anunturi Strict Legate De Masini"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am votat pentru. asta ar insemna o organizare mai buna, deci consider ideea bine-venita. felicitari pentru initiativa!Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
-
asta nu mi-a venit in cap cu schimbul pe moment :| dar daca 2 persoane sunt din localitati diferite , de exemplu timisoara si constanta si nu au cum sa se vada sau cum sa faca schimbul ce fac ? unul ii trimite ceva prin posta si altul ii da teapa si nu-i mai trimite nimic ...
si anunturile care nu au mai avut nici o activitate in ultimele 6 luni , eu zic sa se stearga singure ;)Last edited by user2000; 4 December 2011, 23:10.
Comment
-
pentru 10 anunturi de cumparare , voi vreti alta sectiune ?
alta sectiune se merita in situatia in care nr de anunturi de cumparare macar jumatate din celalor de vanzare sa fiePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Sa vezi rasul dreaq cand apar anunturi cu vanzari pe sectiunea de cumparari si invers. E mai simplu ca titlul anuntului sa contina [vand/cumpar], ca doar nu faci baze de date in Oracle, sa ai nevoie de structurare a datelor, la sange.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
e mai simplu sa apara in titlu , ai dreptate , dar mai sunt unii care pun titlul de genul :" oglinzi" nu spun daca vand sau cumpara , trebuie sa intri in topic , sa citesti tot si apoi sa zici "uite ma ca asta cumpara nu vinde ..." si daca apar anunturi dinr-o parte in alta , anunltul se sterge si ala ia cartonase
Comment
Comment