Reputatie Cu Minus Din Senin...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reputatie Cu Minus Din Senin...

Nu ca m-ar interesa in mod special, ori este o greseala ori cineva cu putere pe acest forum mi-a dat la reputatie puternic.Aseara aveam +200 si acum am -360.Nu-mi apare nimic pe negativ.Ce s-a intimplat? Poate sa-mi spuna si mie cineva...
    Multa lume, putini oameni...

Bobo i-am spus si lui streulea problema si cica ar fi eroare de forum , o sa verifice cristiXP

sigpic

Comment

Eu am analizat si nu pare nimic suspect. O sa vorbesc cu Cristi sa vedem care a fost problema si sa readucem reputatia la cotatia dinainte.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Daca mi-a dat Cristi Xp, este abuz, chiar daca este forumul lui, el putea sa-mi dea minus 5 pct, in fine ce mai conteaza, voiam sa subliniez ca nu-i corect, el da cu -600 odata...daca voua vi se pare corect asta este.
        Multa lume, putini oameni...

Comment

Detalii,detalii......minusuri ,plusuri....ce mai conteaza...macar sa iti fie folositor forumul,ca pana la urma asta e scopu....restul sunt numai detalii....numai bine la toata lumea.....
          JUST ME.....30-rdd......

Comment

Cred ca mai important este ceea ce postezi, prin corectitudinea ta si valoaraea informatiei tale, si nu un anumit punctaj.
            Asa ca, nu cred ca are rost sa iti faci griji, pentru ca, cu siguranta Cristi XP va remedia problema rapid.
            It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Acesta nu este un subiect de discutat ce e mai important sau mai corect sau mai interesanta sau mai bine...
              Userul bobo a observat ceva , si a anuntat Administratorul si moderatorii despre eroarea petrecuta. Iar ei vor rezolva problema...

sigpic

Comment

Originally posted by bobo77 View Post
                Daca mi-a dat Cristi Xp, este abuz, chiar daca este forumul lui, el putea sa-mi dea minus 5 pct, in fine ce mai conteaza, voiam sa subliniez ca nu-i corect, el da cu -600 odata...daca voua vi se pare corect asta este.
                Cristi nu da cu minus 600 ) el e mai putin puternic decat andrei de exemplu...si mai mult ca sigur e o eroare

Comment

Inca o data... Nu faceti o discutie din acest subiect ptr ca s-ar putea sa degenereze intr-un flame

sigpic

Comment

Ai dusmani multi probabil...
                    Aici se inchide,parca am mai zis sa nu se mai deschida topicuri cu minusuri la reputatie.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google