anunt sters !!!
VAND Dacia VAND Logan Facelift IMPECABILA 13.954 KM REALI
Collapse
X
-
Ai uitat detalii gen :statie emisie made in Vitan cu sirene de 150W putere.
Firul rosu de pe langa maneta de la capota ce este? Este firul de + de la statia din porbagaj?
Folia este omologata si pe fata?
Intreb pentru ca vad la numar ''MAI'', STATIE SIRENE, PERMIS PARCARE si alte acareturi(antena suplimentara pe capota)si inca ceva langa contactul unde se baga cheia.Last edited by cosmindan; 23 April 2012, 19:33.real power..... diesel power by
Comment
-
Ce varianta de echipare e laureate? Ph2 nu avea ecranul la bord pe negativ? Pretul mi se pare exagerat pentru o masina de 4 ani indiferent de kilometrii mai ales ca noul propietar o sa fie nevoit sa schimbe si distributia dupa achizitionare si sa dea folia de pe fata jos ca sa nu aibe surprize neplacute!
Poti pune te rog o poza cu cauciucurile sa se vada profilul mai bine?
L.E Cosmindan ai uitat de legitmatia de la oglinda din prima poza e de la MAI.... si ei nu au nevoie de omologare la folie merge asa...!Last edited by Narcisuc20; 23 April 2012, 19:39.
Comment
-
Display-ul pe negativ s-a pus mai tarziu, asa am si eu masina luata pe 24.07.2008 si am 14000 km in 4 ani nu inteleg ce e asa de greu de crezut?Attached Files
Comment
-
Imi cer inca odata scuze pentru ca sunt off-topic km nu zice nimeni ca nu sunt reali dar masina in sine e dubioasa as baga mana in foc ca a avut montata pe ea un mic aparat radar!
@Nytro e pusa si pe autovit!Last edited by Narcisuc20; 23 April 2012, 20:26.
Comment
-
intradevar pretul este foarte mult pentru un model laureat benzina, acum omul cere cat vrea, dar macar aici pe site sa fim realisti, mai ales ca toti suntem posesori de logan si avem habar.
Iar legat de cartea de sevice, cum a spus un coleg mai sus, se poate "maslui" dar la o verifcare atenta in repezentata, descoperi vrajeala.
si eu era sa fiu tepuit...
in rest..hai sa fim mai realisti..
Comment
Comment