Propunere Catre Moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Propunere Catre Moderatori

Nu pot sa nu imi exprim dezamagirea pentru ca unii colegi n-au inteles sa respecte avertismentul unui moderator, in ceea ce priveste revenirea la subiectul unui topic si incetarea discutiilor paralele cu subiectul acestuia.
    Respect decizia de a se inchide un topic, despre acesta e vorba si nu am nimic de comentat in acest sens.
    Ca autor al acestui topic am avertizat in nenumarate randuri despre faptul ca trebuie respectat subiectul, deci nu am ce sa-mi reprosez ca am aruncat acest topic uitarii; acesta urma sa fie inchis, asa cum am promis intr-un post anterior, odata ce subiectul nu mai avea sens, respectiv aparitia noului model la Salonul Auto de la Paris.
    In acest sens as face propunerea catre moderatorii acestui forum ca, in urma unor astfel de masuri radicale, sa fie la fel de transparente si masurile, daca sunt luate, impotriva celor ce au gresit; altfel se acrediteaza ideea ca poti face praf orice thread, ca tot nu patesti nimic.
    Retrag acesta propunere daca aceasta este in contradictie cu regulamentul intern al forumului.
    Va multumesc.
    Last edited by IancuMIC; 15 September 2012, 23:08.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Nu vad unde e propunerea. In fine, preferam sa fie dungati cate vreo 3 zile cei care au fost total pe langa(chiar si eu) decat sa se inchida topic-ul.

Comment

din pacate primim prea putine reporturi pe aceste teme ... sunt cateva thread-uri care au cam pierdut firul povestii dar nu am cum sa stau sa verific thread cu thread...

daca inainte primeam 10 - 20 reporturi pe saptamana cu diverse "plangeri" acum daca mai primim 10 - 20 pe luna ...

nu sunt pentru inchiderea lor ... sunt pentru stergea lor si deschiderea de thread-uri noi cu acelasi nume... si tot asa pana se ajunge la o civilizare in discutiile pe acest forum...

Comment

Eu sunt de parere ca niciodata nu o sa se ajunga la un numitor comun in ceea ce priveste discutiile pentru ca pe acest forum fiecare isi sustine punctul sau de vedere...Unul zice hăis celalat zice cea.. Si uite asa se ajunge la Off-topic. Suntem o mana de oameni cei care stau zi de zi pe forum si discuta. Hai sa facem cumva si sa nu mai ne ciondanim si sa nu ne mai contrazicem pe fel si fel de nimicuri... Ca Vw e bun, ba nu... Opelul e si mai bun. Fiecare e cu parerea lui si trebuie respectata. Eu cred ca in acest fel nu o sa se mai ajunga niciodata la off-topic si certuri. Peace!

Comment

"Da, putm sa-i spunem, Off Topic sau cum s-o luam pe aratura fara sa ne ...murdarim."

"Dragi colegi, cu respect va anunt ca tocmai sunteti pe punctul de a face varza acest thread care are un subiect bine definit, prin aducerea in prim plan a unui caz ce nu are nicio legatura cu acesta.
          Va multumesc."

Macar stiu ca am incercat ca topicul sa fie unul civilizat; copy/paste ale catorva posturi(quote nu se mai poate da)

Comment

dar " report " ... ai dat ?

Comment

Nu; asta nu am facut; am sperat la ajutorul moderatorilor care vor vedea ca incerc sa tin pe drum acest topic.

Comment

eu nu pot sa vad decat in urma unui report... chiar nu stau sa iau thread cu thread sa citesc post cu post si sa observ anumite nereguli...

este treaba voastra ca membrii sa sesizati neregulile ...

facem un test ? da un report undeva si o sa vezi ce repede se rezolva...

Comment

pai cu un report atragi mai multa atentie,majoritatea moderatorilor primesc chiar pe mail reportul.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Lasa ca e destul de ok, fata de alte forumuri unde chiar bate vantu, aici mai este ceva urmareala, nu e chiar asa de varza.

Colegu Iancu, baga reportu si gata. Si cum vrei sa faca? Daca suspenda vreo doi useri sa si anunte treaba asta? Asa sa-i puna la zid exemplu pt restu sau cum...? Nu e suficient ca i-a suspendat?
                    Eu am vazut in cateva randuri masurile tacite luate de moderatori (adica vezi ca se face liniste, sigur l-a tras pe unu de urechi) nu e suficient?

Imi aduc aminte la inceput (prin 2007 parca) am luat warn ca folosesc limbaj mirc, eu limbaj mirc (nici n-am stiut ce-i aia) , l-am deranjat pe unu ca am scris pt in loc de pentru (defapt l-am deranjat ca am ponegrit un politai, a avut pile la moderatori si mi-a aratat el mie).

Comment

De cord cu postul nr. 8 . Moderatorii sunt informati instant daca apar nereguli pe undeva.

Iancu - iti dai seama ce ar insemna ca moderatorii sa citeasca toate posturile care apar intr-o zi si sa le analizeze ??? Daca pe topicul deschis de tine sau pe alt topic sesizezi ca se spala alte rufe apesi frumos pe butonul ''report'' din dreptul postului si ei urmaresc discutia din topicul sesizat si sterg posturile inutile.
                      real power..... diesel power by

Comment

Originally posted by IancuMIC View Post
                        In acest sens as face propunerea catre moderatorii acestui forum ca, in urma unor astfel de masuri radicale, sa fie la fel de transparente si masurile, daca sunt luate, impotriva celor ce au gresit; altfel se acrediteaza ideea ca poti face praf orice thread, ca tot nu patesti nimic.
                        .
                        Propunerea mea era una cat se poate de clara; nu vorbeam de faptul ca moderatorii ar trebui sa citeasca toate posturile, iar unii useri au postat doar ca sa se afle in treaba.
                        Sa dai report, cum , cand orice user iti poate face praf topicul in timp ce nu esti cateva zile sa zicem , pe forum.
                        Va rog sa inchideti.;multumesc.

Comment

Iancule, moderatorii pot edita/sterge posturi. Incearca sa folosesti report-ul, si ai sa fi uimit

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google