Nu M-i S-a Postat Thread-ul

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu M-i S-a Postat Thread-ul

am postat si eu un anunt la bursa de vreo 2 zile si nu l-am vazut nicaieri.
    Si nu e prima oara cand nu m-i se posteaza anunturile. Vreau sa stiu si eu de ce?

Si eu am patit la fel, probabil e ceva gresit sau nu respecti regulamentul... oricum nu ti se spune

Comment

am 5 ani de cand sunt activ pe forum si nu am avut probleme pana recent...
      Pai sa m-i se spuna daca incalc regulamentul....sau poate ca incalc regulamentul daca scot ceva la bursa?

Comment

In primul rand observ ca a devenit o moda postarea in sectiunea Anunturi administrative a "problemelor" de acest gen, desi este o neconformitate de la regulament (general sau de sectiune)

In loc sa fie analizate cerintele clar explicate, se deschide topic in aceasta arie cum ca..."n-a aparut"

Sa o luam pe rand: mike26ro, in "NU POSTA PANA NU CITESTI !Regulament Anunturi" sunt regulile, iar anuntul tau - din istoria topicurilor "bursiere" proprii, este singurul care nu respecta o cerinta elementara: prezenta pozelor autentice (nu ai avut nici o poza a produsului)!
        sorin1983 in plus fata de regulile de mai sus, avem si Taxa anunturi Bursa , pe care sunt convins ca le-ai citit.
        Ai postat un topic de servicii (da, si tu ai un singur topic de gen) si te asteptai sa fie publicat desi nu se respectau regulile enuntate...

Cat despre necomunicarea motivului stergerii topicurilor, nu cred ca va imaginati cate sunt sterse, zilnic si cate mesaje ar trebui sa fie transmise pentru aceasta.

In conditiile in care regulile sunt clar exprimate, afisate vizibil!

Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google