Problema cu prima e ca Dacia iti poate cere la orice ora sa retragi bannerul , drepturi de autor pe sigla etc.La a 2a e mai ok si se evita problema asta.
Propunere Modificare Logo Forum.
Collapse
X
-
lasa nu fa , oricum e prea complicat ca sa primesti si nu e necesar sa apara exact ca la ei .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
E forum strict LOGAN nu forum general DACIA, nici "papucul" ala nu prea are ce sa caute pe-acolo.
O alta idee de aranjare, in partea stanga sa fie cele 3 modele de Logan in ordinea aparitiei lor iar in dreapta simetric MCV-ul corespunzator si sa fie scos "papucul", deci e doar o sugestie...
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postghinion...mie imi place 2 )
Mai astept ceva sugestii ... si ceva sugestii pentru scris sub ...
Iar pentru scris, ceva gen motto sau link-uri catre anumite sectiuni din forum?
Originally posted by Octavian View PostDar di ce la partea cu MCV ati pus primu un pickup si nu MCV ? Adica sa fie continuitate ca la berlina. Nu intra in poza?
Originally posted by verginio View Posthai sa punem si dusterul la jumate
Edit @Cromatic: "papucul" este tot Logan.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostProblema cu prima e ca Dacia iti poate cere la orice ora sa retragi bannerul , drepturi de autor pe sigla etc.La a 2a e mai ok si se evita problema asta.
edit:
Cu toate ca nu mai detin Dacia Logan, parerea mea e sa faceti ceva asemanator cu cel de mai jos.
Gen: logan ph1, logan mcv ph1, logan pick-up, logan ph2, logan mcv ph2, logan pick-up ph2, logan 2.
Nu sunt sigur ca aceasta este ordinea in care au aparut ca modele, imi cer scuze...
Menztionez ca banerul facut de mine "e o joaca in paint", asta nu inseamna ca l-am facut in bataie de joc sau ca el trebuie sa fie cel oficial... Am dat doar un model dupa care se pot lua administratorii, moderatorii sau graficienii forumului/clubului.
edit2: Am uitat sa pun modelul nou...Last edited by PrietenCuTine; 7 April 2013, 20:41.sigpic
Comment
-
siglele alea de pe masini abia se vad ... eu sincer nu disting ce scrie pe siglePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment