Thread Nepostat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Thread Nepostat

Am postat un thread cu 4 anvelope noi de iarna, 175/65/14 pirelli winter carving dot 2511, as dori sa stiu de ce nu a fost postat...

Daca e legat de poza, nu vad care e problema! Sunt NOI si exact ca in poza postata!
    sigpic

Aceeasi problema am si eu , Am postat un thread ca vand un nokia c3 si nici pana in ziua de azi nu mi s-a acceptat.

poate ne raspunde si noua cineva..
    sigpic

Comment

Fugulet: thread-ul tau nu contine poze si a fost sters.

Rey91: thread-ul tau nu contine o poza reala a telefonului si a fost sters.

Comment

Nu am pus poza? Din cate tin minte am pus una de pe internet, cum arata anvelopa! Adica asta ...
        Attached Files
        sigpic

Comment

NU apare nici o poza si daca se afisa poza asta, aveai acelasi raspuns ca al colegului Rey91!

Este atat de greu sa feceti o poza inainte de deschiderea thread-ului de vanzare?

Comment

Eu daca vand Trabantul, pun poze de pe net cu un Trabant oarecare?

Anvelopele fac parte din categoria bunurilor ce necesita poze reale cu DOT-ul, profilul, gradul lor de uzura. Chiar daca sunt noi, cu atat mai mult, niste poze reale iti cresc sansele sa le vinzi. De curiozitate, cauta in anunturile cu anvelope si vezi cate dintre ele n-au poze reale.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ok, multumesc de raspunsuri! O sa caut pozele si o sa refac anuntul. Continutul lui se mai poate recupera cumva, sau il scriu din nou?

darksid3: una e cu anvelopele, alta e cu masinile!
              sigpic

Comment

Ce text ? 2 randuri ?

Cum scrie si in titlu, vand 4 anvelope NOI, pret 950lei usor negociabil!

Anvelopele sunt DOT 2511! Sunt exact ca in poze!

Regulament:
                1. Thread-urile deschise vor avea OBLIGATORIU : "[VAND]", "[CUMPAR]" sau "[SCHIMB]" in functie de situatie. Thread-ul trebuie sa contina obligatoriu POZA , DESCRIERE PRODUS/SERVICIU , PRET si CONDITIILE DE LIVRARE.

Comment

Am facut un thread nou , cu poza reala.
                  sigpic

Comment

dar macar un pm cu ce nu a fost scris,sau pus corect s-ar putea trimite... poate din nebagare de seama, sau din graba se omite ceva...spre exemplu nici eu nu stiu ce am omis de nu mi s-a aprobat threadul...
                    Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Daca stam sa trimitem PM-uri la fiecare user care omite ceva din Regulament, ar insemna sa ne angajam pe forum. Exista un Regulament care e scris cu rosu, tocmai pentru a clarifica orice problema.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Probabil ai omis sa citesti regulamentul...
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Sa`ti dau pm sa scriu ce? Nu aveti regulament? Vezi ca nu este aprobat in 24 de ore... Da un pm... tu trebuie sa te interesezi de vanzarea ta... nu eu.

In regulamentu ultimul rand:
                          Thread-urile/anunturile care nu sunt conform acestui regulament NU SE APROBA.Si se vor sterge automat.

Comment

probabil...dar stii si tu ca a gresi e omeneste...ai putea sa spui motivul pentru care nu afost aprobat....dar ma rog daca asa scrie regulamentul ne supunem...(unde-i musai cu placere )
                            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Atunci da voie din greseala sa sterg 20 de thread-uri de anunturi si sa zic - UPS !

Esti interesat sa vinzi pe forum... atunci te ocupi de asta...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google