Daca sunteti corecti prima data il sanctionati pe Cezar, dar o sa dovediti imediat ca nu sunteti corecti.
E Normal Ca Un Moderator Sa Imi Schimbe Postarea Cu Niste Mistocarii? Regulamentul???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
N-am viteza suficient de mare la net, dar va editez eu posturile zilele ce urmeaza, doar ca trebuie sa gasesc o povestioara, ca sa fie amuzant.
Voi ce propuneti?
Ceva legat de Craciun? Sau de Sf. Stefan? Despre ce sa scrie?
Ca avem la posturi de modificat....
Astept propuneri pe PM.
Si pe bune ca le modificam, ce atata agitatie.
Multi nu inteleg faptul ca ce facem noi aici este din placere, si ca suntem alaturi de aceasta comunitate spre o mai buna functionare a ei.
Eu nu vreau sa fiu miezul pt acest forum, pt ca nu mi-am facut un target din asta.
Vreau doar sa ajut putin comunitatea de loganisti sa fie pe drumul cel bun, sa nu se certe (prea tare) si sa creasca prin diverse modalitati.
Acel regulament este strict de indrumare, caci daca o luam ad-literam, acest spatiu virtual se va transforma intr-o biblioteca anosta.
Daca s-a observat, de-a lungul timpului s-a trecut cu vederea peste multe lucruri, tocmai pt o mai buna functionare a comunitatii.
Unde am fi daca am da cu parul in stanga si in dreapta?
Va zi eu unde: cu 3 useri si aia indoctrinati.
S-a trecut cu vederea, tocmai pt a permite oricaruia dintre noi sa fie creativ si sa fie cat se poate de liber in exprimare, insa fara sa se admita injuraturi si flame-uri serioase.
S-au acceptat mereu mici intepaturi, pt ca sa fim seriosi, fara o mica concurenta a mintilor nu ajungem nicaieri.
Asadar dragilor, ce atata suparare?
Fast, ce te supara? De ce vorbesti urat? Eu ti-am vorbit urat? Ti-a vorbit vreun moderator urat? M-am luat vreodata de tine ca inca ai o masina rosie ce crezi ca e Ferrari? Sau ca inca mai conduci masina lui taticu desi ai 40 de ani? Te-am facut eu ratat sau ti-am spus lucruri urate? Daca nu, de ce o faci cu noi, cei care ti-am inghitit atat de multe rahaturi? Cei care te-am lasat sa te desfasori dupa bunul plac, fara sa te sanctionam continuu, desi meritai. Mai mult respect pt oamenii care te respecta!
In final, dupa lungul speech (nu-mi place sa o fac, dar uneori trebuie), astept propuneri pt o sceneta, ca sa mor de nu modific toate posturile
Comment
-
Exprimarea,atitudinea si comportamentul lui cezar in toata aceasta mica cearta sint foarte corecte.Mai ales ca cezar si-a recunoscut greseala(care dupa parerea mea a fost o simpla gluma)fata de userul ion_R5.Ce nu-mi place,este faptul ca se acorda prea multa importanta unui lucru minor,iar domnii moderatori tolereaza acest lucru cind ar trebui sa aplice regulamentul si sa sanctioneze ca atare abaterile.
Comment
-
Pai problema este ca tocmai noi moderatorii NU respectam regulamentul... dar nu vine nimeni cu un argument solid in fata caruia sa admit ca si moderator... ca am sarit calu` ... toate argumentele sunt evazive si nu duc la o actiune ferma...
Discutii de dragul discutiilor...
Comment
-
Salut.
Am citit acest thread inca de la inceput.Chiar ma gandeam cat va degenera aceasta discutie,si cred ca am avut dreptate(desi nu am intervenit)unii dintre noi se supara din orice.
Cezar,a vrut sa faca putin haz de sarbatori.Dar sunt unii frustrati de ce se intampla chiar lor asta.(si eu am avut mai demult o discutie cu Cezar pe privat,sunt ceva mai mult de 2 ani)la care nu am avut prea multe de comentat.
Eu as propune sa se inchida acest thread,pentru ca va continua foarte mult si fara rost.Si in cazul in care cineva va dori sa se redeschida la cerere.
ps:nu as dori sa mai vad multi useri "dungati"
La Multi Ani 2013 si sa fim sanatosi , sa avem bani de modificari la logan.Last edited by Augustin-Yng; 28 December 2012, 10:54.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
inca un gand bun si scot banu` lu fast ... sa vedeti cat de ai dracu` suntem
maestru mai sta 2 zile pe bara ca sa bagat ca musca... si oricum.. daca nu cere scuze direct lu` fast pentru ce a scris...continuam perioada de ban pana la 1 sapt si tot asa ... pana zice fast sa`l scot ))
Comment
-
skandale, s-au bagat multi ca musca pe topic-ul asta.
Sincer daca aveam accese, inchideam topic-ul asta de ceva timp, de sters nu e necesar, ca mai trebuie sa vada si altii. Legat de banu' lui Fast, nu comentez, desi nu cred ca era cazul.
Originally posted by skandal View Postnu am cum sa respect regulile asa cum le respecti tu... nu exista forum pe planeta asta unde moderatorul sa fie ghidat de regulament... credeam ca este logic asta... nu trebuia sa o spun chiar asa direct...
Aici ma retrag ca imediat o dau in off-topic si chiar n-am chef de cozonaci
Comment
Comment