E Normal Ca Un Moderator Sa Imi Schimbe Postarea Cu Niste Mistocarii? Regulamentul???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E Normal Ca Un Moderator Sa Imi Schimbe Postarea Cu Niste Mistocarii? Regulamentul???

Moderatorii forumului nu trebuie sa respecte Regulamentul? Cred ca ar trebui sa fie primii.

Este vorba despre moderatorul Cezar - care si-a permis sa imi inlocuiasca 2 postari cu niste mistocarii anapoda - a se vedea atasamentele.

Un astfel de comportament este impropriu unui moderator. Ce sanctiuni se dau in astfel de cazuri?

Nu am nimic cu omul asta, insa un moderator trebuie sa aiba atat cunostiinte despre masini cat si un comportament de bun simt.

Ion_R5
    Attached Files

In acest caz, am procedat conform spiritului de Craciun si nu ti-am dat ban pt flame si off-topic.
    Sau tot eu sunt baiatul rau?
    Daca esti crispat, nu mai sta pe forum.

Este timp de sarbatoare, si procedam ca atare.
    Daca vrei sa fim colturosi, o facem

Dar totusi, nu cred ca-i cazul. Asa ca in loc de cateva cartonase rosii ai primit o mustrare specifica de Craciun.

Craciun Fericit!

Comment

Cezar, nu am nimic cu tine, nu te consider "baiatul rau" sau altceva.

Foarte sincer, imi doresc foarte mult ca acest forum LoganClub sa nu se transforme intr-o "buda" asa cum s-a intamplat cu un alt forum Dacia (cred ca stie cam toata lumea de aici despre ce forum "concurent" vorbesc)

Am deschis acest thread aici la Anunturi Administrative tocmai pentru acest lucru - ca LoganClub sa ramana o zona curata, deschisa, destinsa - si din principiu - in speranta mentinerii calitatii acestui forum - calitate ce nu poate sa vina decat de la toti membrii ei utilizatori - indiferent ca sunt simplii utilizatori sau moderatori.

Tot in virtutea unui principiu de deschidere, echidistanta si respectare a regulamentului - m-as fi asteptat sa primesc un raspuns la acest thread de la un alt moderator, neimplicat direct in "dezbatere" --- desi raspunsul oferit de tine este OK si il iau ca atare.

Asta e tot ce am avut de spus.

Sarbatori Luminate!

Comment

Ca sa nu se transforme intr-o "buda", cum ar fi daca s-ar taia in stanga si in dreapta?
        Eu unul nu cred ca am ajunge nicaieri.

O mustrare cu iz de sarbatoare este mult mai simpatica decat un cartonas verde/rosu/negru.

Asa ca, hai cu zambetul pe buze, ca doar e sarbatoare, nu suntem Inchizitia

Si ai sa primesti un raspuns si de la alti moderatori, doar ca nu s-a vazut inca thread-ul.

Comment

Din punctul meu de vedere, acest thread se poate inchide.

Comment

cezare... vezi ca ai un grup de conlindatori la usa.. trimisi de mine... asa .. ca avertizare ... )

ion_r5 ... ce sa`i fac? zi tu si dorinta se va indeplinii ))

Cum vreti sa fie pedepsit cezar pentru ce a facut?

Comment

Skandal, eu nu cer sanctiuni. Fiecare daca isi face o introspectie sincera, stie ce are de facut pe viitor.

TOATE BUNE VA DORESC! Se poate inchide!

Comment

Biciuit, pe coji de nuca!!!!

Skandale, vezi ca au gresit adresa

Comment

Din pacate au inceput sa apara ”represaliile” la adresa mea - a se vedea cele 2 atasamente - dupa cum un moderator adopta niste masuri ”off topic” desi ma refeream la motorul 0.9 TCe cu distributia pe lant --- vis-a-vis de propriul off-topic in cadrul aceluiasi thread. --- a se vedea cele 2 atasamente.

Revin cu intrebarea: moderatorii nu trebuie sa respecte si ei regulamentul?

Eu consider ca un moderator trebuie sa aiba suficient echilibru si echidistanta - ca trasatura de caracter - pentru a primi calitatea de moderator.

Daca va uitati cam la ultimele mele 10 postari, veti vedea ca moderatorul la care ma refer a venit sa posteze dupa mine, cu adresa direct la mine in genul de mistocareala, luat peste picior.

Acuma dupa ce am semnalat aici la anunturi administrative acest comportament total inadecvat unui moderator - vad ca au inceput sicane si represalii. Mi-au fost sterse postari, mi-au fost editate postari --- de catre acest moderator.

La ce pot sa ma astept mai departe? Sa fiu sicanat sau chiar banat. Sa renunt singur a mai fi un membru al acestui forum - desi consider ca nu sunt nici cel mai rau si nici cel mai bun membru al acestui forum.

Cand mai sus Skandal m-a intrebat ce sanctiune ar trebui sa primeasca Cezar, am raspuns ca eu nu cer sanctiuni.

Din pacate moderatorul in cauza nu are echilibrul si maturitatea necesara unui forum deschis si destins - unui forum normal. Daca vorbim de un ”forum-al-unei-gasti” care mai devreme sau mai tarziu devine o ”buda”, atunci poate fi inteleas un astfel de comportament.

Probabil ca nu sunt primul si nici ultimul care va trebui sa suporte un astfel de comportament - dar ar fi normal ca un astfel de comportament sa inceteze si sa nu faca (si alte) victime
                  Attached Files

Comment

Stai prea mult pe forum, traiesti pentru el de te agiti asa ?
                    Nu mai baga in seama toate maruntisurile.

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                      Stai prea mult pe forum, traiesti pentru el de te agiti asa ?
                      Nu mai baga in seama toate maruntisurile.
                      +1................

Comment

Cata, nu traiesc pentru forumul asta - insa nici nu sunt un maimutoi cu care Cezar sa faca ”genofexiuni” pe aici abuzand in cel mai evident mod de pozitia de moderator.

Astfel de moderatori au transformat forumul DaciaXXXClub intr-o buda. Inca 2 - 3 moderatori din astia si devine si forum asta tot o buda --- eu sper sa nu se intample.

Pentru ori care nu-i mare treaba o chestie din asta, pana vi se intampla voua. Dupa aia ramaneti cu o mare scarba. Despre asta e vorba.

Orce user trebuie sa respecte regulamentul, indiferent daca e simplu user sau moderator.

Comment

ioane, calm down, Cezar e printre cei mai buni moderatori. dar cand gresesti o iei in freza, exact cum mi-am luat-o si eu si multi altii! Si mie mi-a editat posturi, si? Ii zic multam ca mi le-a editat in loc sa dea cartonas. Sincer cred ca ar trebui sa faci si tu la fel. Chiar daca ti se pare tie ca sunt mai naspa, ei chiar sunt ok. nu toti, dar asta e. Si ei mai au zile proaste, la fel ca noi toti. Si ei sunt oameni si mai gresesc, la fel ca noi. Daca erau roboti, probabil forum-ul asta mai avea doar jumatate din utilizatori ne-banati

Comment

@ Sefa Casei - merci pentru postare. Daca tot ai citit titlul treadului si ai postat, ai vazut atasamentele din primul post? Ti se pare OK ca un moderator sa iti stearga textul postat si sa iti scrie in loc niste mistocareli jenante?

Daca spui ca asta e OK, cred ca forumul nu mai are nevoie de nici un regulament ci de o lista cu moderatorii forumului. Cand ti se va intampla tie, o sa ti se para altfel, crede-ma. Mai ales daca vei fi banata la scurt timp dupa aia.

Comment

Cum spuneam, exact acelasi lucru l-am patit si eu. si sincer nu cred ca suntem singurii
                              Dar cum spuneam, a fost mai ok asa decat cu cartonas. Cel putin pentru mine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google