Noi avem un regulament... al bunului simt... Cerem si oferim respect in aceeasi masura... dar daca tu ma iei la misto prin actiunile (clone, spam-uri) si postarile ( off-topic, contre pe nimic, etc) ... atunci eu pot cu siguranta sa iau o masura... Nu avem norma sau regulament strict... tine de la user la user in functie de cate ori se repeta... si tocmai tu stii despre ce vorbesc
E Normal Ca Un Moderator Sa Imi Schimbe Postarea Cu Niste Mistocarii? Regulamentul???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Te rog nu ma da pe mine exemplu cu off-topic-ul ca nu stiu daca e cazul. La fel si cu contrele, sincer nu cred ca au fost aiurea. M-am contrat doar unde am stiut ca am dreptate, in mod special in topic-ul cu noul logan, pe vremea cand erau doar poze facute pe calculator In fine, ma retrag.
O zi buna s'aveti
Comment
-
citesc si ma minunez sau ma minunez ce citesc...si totul a plecat de la o gluma care poate nu a fost facuta cum trebuie.cu cezar nu am schimbat nici macar 1 litera..la fel si cu ion r5.pe fof l-am mai deranjat sa ii transmit ca ma bucur cand cade cu bicicleta ..pe skandal..i-as taia vreo 3-4 degete iar despre radu..ii doresc un craciun fericit si sper sa ajung sa bem o palinca ca sa vad cu ce te lauzi. deci nu am de ce sa apar pe cineva.discutia a degenerat mult...si e pacat .suntem in perioada sarbatorilor si sincer..in viata sunt altele mult mai naspa decat schimbarea unui text cu altu hazliu (buna ideea).problema trebuie rezolvata intre cezar si ion r5(sper ca am scris ok) iar cine vrea sa intervina sa o faca fara a pune foc pe paie.se poate gresi..si eu am primit rosu da nu pt falut ci pt..nici eu nu am inteles pt ce.l-a acceptat.si ca sfat pt toti:incercati sa ganditi si mai matur ..nu ca cei mici.am impresia ca aici se impart mai multe nu numai o modificare la o postare.cred ca sunt polite mai vechi de pe la concursuri si alte alea unde fiecare s-a simtit nedreptatit sau au fost contre pe nu stiu closeturi de masini..incercati sa veniti cu argumente,cum a facut ion r5,si discutati normal mai ales ca vad ca sunt si pers care nu mai au 20 ani(maestre putina rusinica pt modul de adresare la adresa lu radu,ti-ai luat-o oricum).moderatorii au o misiune mai grea..sunt persoane care prefera sa li se stearga posturile si persoane care accepta penalizarile cu cartonase sau ban.voi ,dumneavoastra, moderatorii tre sa vedeti exact cum accepta fiecare mai bine realitatea.stiu ca suna aiurea dar vad ca asa functioneaza.scuze ca m-am introdus in discutie pt a exprima o parere.un gand bun tuturor cu ocazia craciunului si a noului an si ca o dorinta ..de la anu sa nu mai vedem pe forum banati sau cartonase ci doar glume ,bucurie si liniste.sper ca discutia asta sa aiba un happy end.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
Originally posted by Sefa Casei View Post[...]
Credeam ca si moderatorii au un regulament, intern, ascuns de ochii tuturor, dar exista. Cel putin pe unde am fost eu moderator sau admin asa era. Ce-i drept, eram si cam drastic, adica se respecta regulamentul la sange. Singura diferenta intre forum-uri, e faptul ca alea erau ceva mai mici, pana in 5000 de utilizatori.
[...]
Stii tu, daca unul iti zice sa te duci sa te culci pentru ca esti beat, nu-l lua in seama. Dar cand iti zic mai multi, ar fi bine s-o faci.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Radem, glumim, dar respectand omul.
Asa ca, un cartonas sau un BAN poate e mai usor de digerat de catre unii useri. Daca era meritat, bineinteles.
Si cand mai dati BAN, anuntati omu' pe ce perioada.
Ca veni vorba de clone, nu erau interzise? Daca DA, de ce posteaza inclusiv pe acest thread?
Comment
-
Topicul asta reflecta cu exactitate un alt thread inchis din cauza userilor crispati care nu stiu de gluma, nu accepta o destindere a atmosferei sau pur si simplu ca au gresit. E vorba despre discutiile de pe threadul cu "perlele" ce le emite fiecare la randul lui pe forum.
Toti gresim mai mult sau mai putin, dar am putea macar sa nu mai fim ingamfati, plini de importanta si de stiinta. Sunt multi useri asemenea descrierii mele si as puncta o mai mare strictete in regulamentul ce prevede postarea off-topic sau alte incalcari ale regulamentului, exact ca vorba veche ca daca esti bun esti luat de prost, asa ca putina strictete in plus ar fi binevenita.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
mr.K nu e clona, e contul nevestei. Nu am voie sa-mi fac alt cont, altfel fi sigur ca nu as mai avea treaba cu acest cont.
Niki, nu cred ca sunt singurul care da cu batu'n balta. Da, trebuie sa recunosc ca o fac mai des ca altii, dar sunt altii care o comit mai grav ca mine
Legat de incalcarile mele de regulament, nu au fost asa grave ca la altii. Am raportat inclusiv jigniri grave, legate de plecare inapoi la origini, morti si alte cele, dar omul nu a fost sanctionat pentru ca a trimis mesaj privat nu un post. In fine, nu mai conteaza.
skandal, topic-urile mele de la bursa sunt inchise, dar nu mai conteaza asta
legat de banuri... inainte cand incercai sa te loghezi iti spunea ca esti banat pentru x zile, sau pana in data de..... acum in schimb, Error 500 negru pe alb
Comment
Comment