E Normal Ca Un Moderator Sa Imi Schimbe Postarea Cu Niste Mistocarii? Regulamentul???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru ca : doar o dataaaa-i craciuuuuunul
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

sam, e in fiecare an, nu doar o data

Comment

Stefan Banica Jr. - Doar odata e Craciunul Razvy gusta si tu glumele...

Comment

Huh? What? Ce?
          Care glume, unde? Ion era suparat de glumele cu cozonacul, nu eu
          Si te rog nu ma lua cu banica. Nu de-alta, dar reactionez ca la Fuego. Si cand stau sa ma gandesc ca panarama are televiziune....

Si ca sa nu mai deschid alt topic, intreb aici moderatorii: Pot face un topic pentru softuri de calculator moca sau la oferta? Cu chestii de genul ASTA
          Last edited by Razvy; 28 December 2012, 19:51.

Comment

BAN pentru Banica jr. Locul imitatorilor lui Elvis e la Las Vegas, in parcari.
            Si pentru nevastasa.

Comment

frate skandal..stiu ca nu ma suporti dar cred cred ca si fast merita free.e unul din oamenii grei care poate a mai depasit limita cu supararile pe forum dar e un om corect..si lu piersic ca e mic si n u gandeste.multam.da mie pedeapsa lor
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Originally posted by skandal View Post
                vasile78 este si el liber sa zburde... ! )
                Uite ma, d-aia ii iubesc io pa verjii astia dashchisi!
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

voi astia verjii, de ce nu le spuneti ca ridicarea ban-ului e la oferta pana la anul nou, un fel de Cenușăreasa?
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by Razvy View Post
                    Si ca sa nu mai deschid alt topic, intreb aici moderatorii: Pot face un topic pentru softuri de calculator moca sau la oferta? Cu chestii de genul ASTA
                    Imi raspunde cineva si mie va rog, sau tre` sa clipesc frumos ca o gagicuta?

Comment

• Razvy...tu nu citesti despre ce se discuta aici?
                      Ai mai pus intrebarea asta o data si dupa acea intrebare au postat doi moderatori si nu ti-au raspuns...trage singur concluziile...Welcome inapoi...dar ai inceput-o rau.
                      Daca iti trece prin cap sa imi dai mesaj privat ai grija ce scrii in el...ca sarbatorile pentru mine nu au venit inca...sunt rus
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
                        Imi raspunde cineva si mie va rog, sau tre` sa clipesc frumos ca o gagicuta?
                        poti, doar sa nu fie nimic piratat,evident.
                        na ca ti-ai luat cartonas dijaba
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Cristi, nu sunt piratate, sunt licente moca in fiecare zi. Dar spune-mi te rog unde sa postez.
                          valeriule te-ai gandit ca poate moderatorii care au raspuns dupa nu au observat ce am scris sau au vrut sa se consulte cu restul inainte. Dupa cum observi, a raspuns cristi, ce-i drept cam tarziu.
                          In fine, nu o mai dau in polemici ca nu are rost.
                          Last edited by Razvy; 29 December 2012, 00:50.

Comment

• sa mor daca am vre-o idee. as spune bursa fara legatura cu masinile.

Comment

• parerea mea e ca deloc...nu are rost sa postati la linkuri degeaba zilnic si iar o dam in offtopic.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• scuzat fie off-ul da xp si streulea chiar nu au somn...sa postezi la ora 2...
                                [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google