Precizari - Offtopic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Precizari - Offtopic

Salutari.
    Deschid si eu acest topic intrucat am si eu cateva nedumeriri.
    In primul rand vreau de la bun inceput sa precizez ca nu sunt genul de om care sa se ascunda dupa degete - atunci cand gresesti consideri ca este cel mai indicat sa iti recunosti greseala, sa ti-o asumi si evident sa faci tot posibilul sa o indrepti.
    Plecand astfel de la aceste premise doresc sa primesc si eu cateva lamuriri; as dori sa stiu care este motivul pentru care am primit un PM cu urm mesaj:

You have received an infraction at Dacia Logan Forum
    Dear M.FLORIN,

You have received an infraction at Dacia Logan Forum.

Reason: Offtopic
    -------
    Offtopic.
    -------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:

Citat:
    Apropos de scutul metalic - si nu numai - eu unul sunt ferm convins ca in urmatoarele luni (pana la sfarsitul acestui an) se vor gasi o gramada de astfel de accesorii care sa completeze lipsa lor din fabrica.
    Deocamdata modelul este prea nou pentru ca sa se produca deja accesorii dedicate, din din vara sunt convins ca o sa gasim si scut, si presuelte etc pentru logan II.

De asemenea daca tot am deschis topicul cu neajunsuri am mai putea adauga aici faptul ca nu avem o iluminare din fabrica pentru torpedou - iarasi probabil ca din considerente de costuri s-a concluzionat ca e mai ieftin fara (oare cat putea sa coste o lampa si cateva fire??)
    All the best,
    Dacia Logan Forum

As aprecia sincer sa mi se detalieze ce este offtopic in aceasta discutie; eram intr-un topic legat de problemele, neajunsurile noului logan - topic care de altfel a fost redenumit intre timp (si aici oare stau si ma intreb de ce mai deschidem noi topicuri - de ce nu o fac direct moderatorii si cu asta rezolvam probleme). si din punctul meu de vedere nu am afirmat nimic de gen off topic aici.

De asemenea as dori sa mi se precizeze care paragraf al regulamentului a fost incalcat - astfel incat sa stiu si eu ce am de facut pe viitor.

Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.
    sigpic
    This is My Ride!
    !Visit and enjoy!

Rationamentul este unul foarte simplu: despre iluminarea pentru torbedou s-a discutat pe absolut toate thread-urile dedicate noului Logan II.
    Unde mai exact? N-am nervi sa caut pentru ca pe toate thead-urile este o varza generala. Din acest motiv, nu voi mai permite discutiie despre "scuturi de plastic, care trebuiau sa fie de metal" si "de ce nu se aprind ambele stopuri de ceata" pe un thread unde un viitor cumparator intra sa citeasca pentru a se informa despre realele defecte si probleme la o masina pe care are de gand sa dea banii.
    Ai primit un cartonas (nu numai tu, ci toti care s-au lasat purtati de val) tocmai pentru a te anunta ca ai deviat de la subiectul thead-ului, si anume: "Problemele Tehnice Si Defectele Noului Logan".
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Ok ... multumesc pentru precizari.
      Nu pot spune ca sunt intr-u totul de acord - mai cu seama ca titlul topicului era altul, el fiind schimbat de tine intre timp - dar in general am inteles ideea. Ai fi putut cel putin preciza faptul ca topicul initial cuprindea si cavantul "neajunsurile"noului logan ... in fine o prea lungim si nu are semns.
      Oricum pentru a nu mai deranja si a nu mai devia de la subiect (desi aici fiecare este subiectiv) am sa postez de-acum exclusiv la sectiunea MYRIDE ... asta daca mi se va permite si acolo evident.
      Respecte tuturor.

P.S. ... se poate inchide - m-am dumirit despre ce e vorba.
      sigpic
      This is My Ride!
      !Visit and enjoy!

Comment

Nu pot spune ca sunt intr-u totul de acord - mai cu seama ca titlul topicului era altul, el fiind schimbat de tine intre timp - dar in general am inteles ideea. Ai fi putut cel putin preciza faptul ca topicul initial cuprindea si cavantul "neajunsurile"noului logan ... in fine o prea lungim si nu are semns.
        De acord...ar fi trebuit sa nu fie schimbate regulile in timpul jocului.

Comment

Si mie mi se pare ca moderatorul a schimbat regulile in timpul jocului. A procedat ca cei de la rutiera, care monteaza noaptea un indicator de oprire interzisa intr-un loc anume si ii amendeaza pe cei care au masinile parcate acolo.
          http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Domilor multumesc pentru sustinere ... insa chiar nu are rost sa o mai lungim. Sunt ferm convins ca nu putem schimba nimic.
            Cum spuneam si mai sus - tocmai pentru a nu mai gresii nu am sa mai postez nimic decat la MY Ride-ul meu - topicul acesta din punctul meu de vedere se poate inchide.
            Multumesc
            sigpic
            This is My Ride!
            !Visit and enjoy!

Comment

Florin, exista vreo legatura intre defecte, probleme tehnice si faptul ca nu are prelungire spoiler, scut de metal (lipsuri, asa cum le-ai spus tu)?

Comment

Evident ca nu exista ... dar te rog sa precizezi care era titlul topicului acesta inainte de a-l modifica tu.
                Merci

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                sigpic
                This is My Ride!
                !Visit and enjoy!

Comment

Ok. Pai daca nu exista nicio legatura intre termeni, de ce pisici ai deschis un thread care se numea "probleme tehnice, defecte si lipsuri Logan II"?

Comment

Pai tocmai pentru a expune intr-un singur loc - nu imprastiat in sute de topicuri - din perspectiva unuia care are aceasta masina in proprietate, ce are, ce nu are etc acest model de masina.
                    Astfel mergand pe o logica simpla, faptul ca nu are un scut metalic ci unul din plastic - ceea ce am expus eu pe langa multe altele - se poate considera o lipsa a masinii ... nu? Are un scut de plastic si nu unul de metal. De asemena faptul ca nu are o iluminare in torpedou este tot o lipsa ... nu? Si exemplele pot continua.
                    In concluzie ... de ce am fost taxat pentru off topic? ... asta este singura mea obiectie ... nu ma leg de ce au scris alti colegi - problema lor - dar eu consider ca nu am batut campii ci am scris la obiect. Si ca sa iti raspund la intrebaea ta ... pentru a aduna intr-un singur loc toate aceste lipsuri.
                    Stiu ca nu e usor sa moderezi un astfel de forum ... dar cred totusi ca uzul ratiunii trebuie sa primeze.
                    Respect.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                    sigpic
                    This is My Ride!
                    !Visit and enjoy!

Comment

E greu sa fii moderator si sa dai dovada de CARACTER - recunoscandu-ti vina (atunci cand este cazul).

E la fel ca si cazul gaborilor care dau amenzi ca sa iasa la norma.

Drumuri bune!

Comment

Eu stiu un caz cu un gabor din Barlad care s-a amendat singur ca a intrat pe interzis.
                        Deci sunt si exceptii printre gabori.

Comment

Originally posted by kissfm View Post
                          E greu sa fii moderator si sa dai dovada de CARACTER - recunoscandu-ti vina (atunci cand este cazul).

E la fel ca si cazul gaborilor care dau amenzi ca sa iasa la norma.

Drumuri bune!
                          Ai ceva concret, sau postul asta reprezinta refularea unor frustrari fara nicio legatura cu forumul?
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Cred ca luati prea in personal actiunile noastre.

Scrie pe undeva la inceputul link-ului:
                            Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

Cei care nu au placerea de a respecta regulamentul sau aplicarea acestuia, sa urmeze Motto-ul, sau pana la urma, o vor face fortati de imprejurari.

kissfm - stii ca la locatie trebuia sa ai trecut Bucuresti nu RO... scrie in regulament la punctul 24.
                            De obicei, exact cei care nu respecta regulamentul se gandesc sa deschida thread-uri cum ca sunt abuzati sau eu stiu ce mai au in cap...

REPET: Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google