E Normal Ca Un Moderator Sa Aiba Acest Comportament? Regulamentul???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E Normal Ca Un Moderator Sa Aiba Acest Comportament? Regulamentul???

Daca in Decembrie 2012 am semnalat un comportament neadecvat al moderatorului Cezar in threadul:

E Normal Ca Un Moderator Sa Imi Schimbe Postarea Cu Niste Mistocarii? Regulamentul???

constat acum ca lucrurile acum in Martie 2013 revin la aceeasi maniera nefireasca pe care o constatam in Decembrie.

Am atasat ecranele cu postarile respective - fiindca doresc sa prezint lucrurile asa cum s-au intamplat faptic.

Chiar de la prima abordare, se vede ca dl. Cezar incearca sa intre in discutie cu mine - ca apoi in ultima postare sa spuna ca "ce a vrut sa demonstreze (el mie aici pe forum)... (si ca eu) mananc rahat cu polonicul"

Mai mult decat atat - un ultima lui postare, dl. Cezar ma ameninta ca ma da afara de pe acest forum.

Eu pun niste intrebari simple: Este normal ca un moderator sa se "agate" de un utilizator al acestui forum? O calitate minima pentru un moderator nu este aceea de ECHILIBRU, lipsa RANCHIUNEI in modul de exprimare pe forum si a actiunilor/masurilor pe care le aplica pe forum?

M-am mai exprimat aici pe forum in Decembrie, ca eu nu sunt un maimutoi cu care dl. Cezar sa faca genoflexiuni aici pe forum - din niste considerente ale lui personale, pe care nici nu le inteleg si nici nu ma intereseaza. In viata reala, dl. Cezar nu ar putea avea un astfel de comportament fata de mine - totusi sunt un diplom inginer in varsta de 40 de ani. Nu stiu cine este dl. Cezar. Constat doar ca aici pe forum, beneficiin de calitatea de moderator, in mod abuziv are un comportament ne la locul lui - cel putin pentru un moderator care trebuie sa asigure o functionare felxibila si supla a acestui forum.
    Attached Files

ultima lui postare fiind cea atasata aici
    Attached Files

Comment

Cezar a cam spus verde in fata ceea ce restul utilizatorilor nu pot spune.
      Ai avut multe contre cu multi alti colegi si crede-ma ca nu e ok.
      Eu nu vad nimic "mistocarit" in posturile lui Cezar, iar cele editate in Decembrie ti s-a spus ca au fost editate pentru a nu da cartonas. Dar se pare ca preferi cartonas in loc de glume.
      Eu am avut contre la greu cu aproape toti moderatorii, dar tac si inghit pentru ca sunt constient ca am gresit.
      In schimb tu vi si comentezi la greu cum ca ei fac abuz de putere.
      Avea mai de mult XP-ul o vorba: "Nu-ti convine, cauta alt forum"

Comment

atata iti mai place ioane sa dai din gura...sincer ,chiar mi-a placut luarea de pozitie a lui cezar.cam asta trebuie sa fie atitudinea fata de un neo comunist

Comment

@ Razvy - iti multumesc pentru opinie. Personal consider forumul un loc util pentru discutii deschise, chiar daca opiniile userilor pe anumite subiecte pot fi chiar si diferite la un moment dat. Nu sunt contre, sunt opinii diferite si ar trebui respectate.

Eu consider moderarea forumului - o activitate absolut necesara, in deplin acord cu regulamentul, bunul simt, echilibrul, deschiderea - cu flexibilitate si suplete. Abordarea gen "hai sa gasim vinovatul si sa-l pedepsim" - nu stiu daca este neaparat spiritul care trebuie sa justifice existenta si activitatea unui moderator.

Din pacate, in decembrie pe threadul deschis de mine atunci, alti useri care s-au exprimat - nu in favoarea mea, ci asupra unor comportamente neconforme ale unor moderatori - au fost bannati imediat (de exemplu userul FastFurios)

Comment

dl.Ion eu am zis mai demult:"Daca te bagi in tarata, te mananca porcii". Cu respect.....

Comment

...sare si mady la cap cu solidaritatea popeasca... Eu cred ca Cezar NU are dreptate, domnul inginer Ion NU mananca rahat cu polonicul, inbuibarea fiind de asemeni un pacat in care domnul Ion nu vrea sa cada.

Comment

Hai mai oameni buni, lasati raca si cearta, toti avem frustrari si probleme, hai sa le lasam in fata monitorului si aici sa ne destindem si sa invatam cate ceva.

Comment

Pacat ca lumea ii plina de "zmei virtuali" care in realitate cred ca se ascund.
                  sigpicFast&Furious
                  Team CSR
                  Logan Club CLUJ

Comment

Asa este Furiosule
                    Poate dam un noroc cand ajungi prin Bucuresti.

Ioane: cauta alt forum, ca esti inacceptabil.
                    Postezi numai ineptii si mie mi s-a cam acrit. Ori iti aplic regulamentul la sange, ori pleci singurel.
                    Te-a suparat ca am avut un limbaj mai aspru?
                    Esti barbat, sau ce?
                    Te plangi ca o femeie pe aici.
                    Daca aveai ceva de spus concret mi-ai fi combatut pozitia cu argumente, dar asa faci un thread unde sa plangi putin.

Si Ioane ti-am vorbim ca unui egal. Ce-i aia ca esti inginer? Vrei sa ne tragem de cohones sa vedem care o are mai lunga in toate domeniile sau discutam ca de la egal la egal si aducem argumente asa cum am facut-o pana acum?
                    Spune, ca sa stiu cum te abordez.

PS: furiosule eu moderez ca-mi place comunitatea si daca pot sa-mi aduc putin aportul o fac. Nu se ascunde nimeni dupa deget. Daca vrei ne vedem la o masa in Bucuresti.
                    Last edited by Cezar; 2 March 2013, 21:29.

Comment

Originally posted by FastFurious View Post
                      Pacat ca lumea ii plina de "zmei virtuali" care in realitate cred ca se ascund.
                      Cezar a raspuns: "Asa este Furiosule
                      Poate dam un noroc cand ajungi prin Bucuresti."

@ Cezar - esti sigur ca FastFurios s-a referit la mine? Poate s-a referit la tine... Eventual poate revine omul si face precizarea pana la capat.

Comment

Maestre mie mi s-a adresat, nu tie. Ba am rezolvat-o si cu Furiosul cu o partida de karting
                        Doar ca tu nu poti sa pricepi unele lucruri.

Mie mi-a ajuns de tine. Gata. Pa.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                          Ioane: cauta alt forum, ca esti inacceptabil.
                          Postezi numai ineptii si mie mi s-a cam acrit. Ori iti aplic regulamentul la sange, ori pleci singurel.
                          ........................
                          Si Ioane ti-am vorbim ca unui egal. Ce-i aia ca esti inginer? Vrei sa ne tragem de cohones sa vedem care o are mai lunga in toate domeniile sau discutam ca de la egal la egal si aducem argumente asa cum am facut-o pana acum?
                          Spune, ca sa stiu cum te abordez.

PS: furiosule eu moderez ca-mi place comunitatea si daca pot sa-mi aduc putin aportul o fac. Nu se ascunde nimeni dupa deget. Daca vrei ne vedem la o masa in Bucuresti.
                          Daca sunt "inacceptabil" pentru tine, nu trebuie sa pui semnul egal intre moderatorul Cezar si Forumul Logan Club.

Limbajul tau cu "sa ne tragem de ..." cred ca poti sa il folosesti unde doresti, mai putin cu mine si mai putin pe acest forum.

Comment

Tu nu reprezinti FORUMUL!
                            Cum nici eu nu-l reprezint.

Nu-ti convine, nu posta aici. Care-i problema?
                            Fa-ti un blog si vb acolo despre pacatul mandriei si calitatea de a fi roman mandru.
                            Vb acolo despre minunatul comunism, ca acolo nu te combate nimeni.
                            Aici trebuie sa te astepti ca vei fi luat la dans atunci cand nu accepti argumente.

Cum ziceam, gata, ajunge. S-a incheiat comedia. Ai facut spectacol, dar gata. Fa-ti un blog!

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google