If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dupa ce ti-a dat tie ...cineva sa zicem minus...mai trebuie sa dea la inca cativa reputatie pentru a putea sa iti dea iar tie,deci tre sa se straduiasca putin daca vrea sa "iti faca rau " :P
E un mod de a aprecia sau nu un post...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
mie cine-mi da puncte de reputatie? cred ca am cele mai multe puncte
stai linistit, mai ai pina acolo :d andrei 850 Christnacht 781 crististreulea 528 SUPERCAR 521 FLORYN 519 sonykel 503 Cristi_Xp 502 mareom 436 Jonivip 396
gxg 339
asta e valabil pina la data de 02.10.2007 ora 22:30
deci sony... prevad o bataie intre tine si administrator )
ca s avezi la ce posturi ai primit reputatie, dai click pe User CP
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
bine ar fi, dar el nu poate citi tot ce se posteaza, mai are si el viata lui, cred .
voai sonykel, ce suturi in fund ai luat
ai sarit 4 locuri de pe-o zi pe alta )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment