Sistem de plusuri si minusuri (Reputation points)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sonykel
    sincer nici eu nu pricep de ce si eu am primit si reputatie negativa si pozitiva dece nu stiu...
    eu am o explicatie pentru plusurile si minusurile primite:

plusuri:
    1. esti constantean si sint multi constanteni pe forum
    2. esti amuzant si uneori raspunzi si la subiect :d

minusuri:
    1. esti constantean
    2. esti prea sus si unii nu suporta gindul

amu sa vezi ce de minusuri o sa curga la mine )
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Mi-am luat si eu un minus...pentru cel care mi l-a dat...nu se vede ca la sfarsit sunt doua semne ) ) ?Eu o consider ca pe o gluma (cele scrise) dar se pare ca respectivul nu tine la gluma.
      sigpic

Comment

si eu am primit minus ) dar nu ma vait, eu am vazut si cine a dat
        Last edited by Cristi_Xp; 9 October 2007, 18:25.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cred ca a fost cineva care s-a suparat pe toata lumea ca si eu am un minus.

Comment

cristi mersi de aprecieri

sigpic

Comment

Originally posted by gabriel
              cred ca a fost cineva care s-a suparat pe toata lumea ca si eu am un minus.
              Si mie mi-a dat minus, nu numai voua.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai si e aceasi persoana?banuiesc ca un moderator sau un admin poate sa vada cine da nu???

sigpic

Comment

bai baieti pai inseamna ca nu ati vazut la mine cate amj luat eu
                  daca vreti sa vb cu campionul stiti unde ma gasiti
                  "cromul este placerea mea"
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

brutus da ai perfecta dreptate dar nu-i dubios ca multi am primit cate un negativ doar unu... si chestia e ca eu am primit negativ la un posta la care aveam vreo 5pozitive...
                    oricum ideea e ca nu are rost sa ne agitam ca ai perfecta dreptate cui nui place imi da negativ... ideea e ca se pare ca cineva pe aici se tine de glume proaste...

sigpic

Comment

Poate e prea complicat si se incurca si dau "-"(minusuri) in loc de "+" (plusuri) la reputaie. Las' nu fiti suparati sau mai rau razbunatori ca nu strica nici minusurile ale)

PS: sunt multi de pe forum pe care ii respect si nu le-am dat "+". Lenea asta...)
                      ...de doi lei :p

Comment

@Cristi_XP dai ceva banuti pt reputatie?... daca "DA" atunci o sa ma pun cu burta pe carte si o sa ucid toti detinatorii de Logan care nu vor sa-mi dea informatii, si o sa postez cel puntin 50 de articole pe zi! Credeam ca ne-am adunat pe forumul pentru a ne imbogati cunostintele in materie de masini (Logan) si a ne impartasi experienta, nu pentru a crea o competitie inutila in care se posteaza tot felul de aiureli si mistouri (pot da si exemple, dar cred ca le stii si tu) si pentru care se da reputatie pe baza de relatii si cat de mult ai ras de unul sau de altul.
                        Vad ca se cearta unul sau altul pe reputatie... nu e normal, ar trebui sa-si consume energiile pe acumularea de cunostinte nu pe cate puncte au adunat la "Reputation point"....

PS
                        Nu e o critica la adresa ta, e o constatare cu bataie lunga (la altii).
                        Pentru cei care se vaita ca le-a fost stirbita reputatia, atentie!!! sunt cu ochii pe voi! (chiar daca nu sunt moderator, si nici nu intentionez sa devin), postati obiectiv si fara mistouri si aveti din partea mea numai plusuri, altfel... va taxez.... Imi pare rau dar nu m-am putut abtine, astazi a trebuit sa taxez unul dintre voi (doar unul)...

Comment

asta este sistemul,pentru a se deosebi userii nou veniti de cei care au ceva vechime,prin numarul de posturi,fii sigur ca in cazul in care se posteaza aiurea se vor sterge posturile ...cat despre reputatie pe mine nu ma pasioneaza intr-un mod anume...e o modalitate de a aprecia pe cineva...
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                            asta este sistemul,pentru a se deosebi userii nou veniti de cei care au ceva vechime,prin numarul de posturi,fii sigur ca in cazul in care se posteaza aiurea se vor sterge posturile ...cat despre reputatie pe mine nu ma pasioneaza intr-un mod anume...e o modalitate de a aprecia pe cineva...
                            Atunci ar trebui ca acest thread sa fie marcat ca si "Closed", mi se pare inutil sa se certe pe forum pentru reputatie... Sa-i lasam sa se dea cu capul de pereti ca au primit reputaie negativa ;)

Comment

taci mey sp!ke, aici e singurul loc unde ne putem plinge si bucura de reputatie ).
                              ps: doar adminul stie cine da + si -. si vorba aia, daca el nu s-a plins ... precis i-a dat ban )
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

mie topicul asta nu mi-se pare o cearta...
                                dar in fine...

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google