Sistem de plusuri si minusuri (Reputation points)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu n-am vazut nici o cearta pacia, doar plingeri. cearta ai tras tu sony, impreuna cu brutus . sa nu incepeti din nou si aici ca va sparg!
    sint curios cit poate sa se duca acele punctulete verzi. vor intra peste topic sau se vor aduna dedesubt.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by crististreulea
      eu n-am vazut nici o cearta pacia, doar plingeri. cearta ai tras tu sony, impreuna cu brutus . sa nu incepeti din nou si aici ca va sparg!
      sint curios cit poate sa se duca acele punctulete verzi. vor intra peste topic sau se vor aduna dedesubt.
      da peste topic ) auzi ba iati punctele ca nu vad ceai scris ) si uite asa cand vrei sa citesti un reply lu unu cu reputatia labartata il iei la negative
      nu domne eu nu mai mai cert cu nimeni doar mai vorbesc in contradictoriu dar cearta nici gand... eventual facem schimb de opini si ne laudam mamele in privat

eu mai am o problema mica mica... il provoc pe cel care da minus sa zica motivul... si daca are curaj sa zica si cine e... as sugera moderatorilor ca sa modifice putin daca pot: deci cand dai sau iei reputati sa nu poti sa o faci fara sa scrii ceva la motiv...
      PS. am primit o reputatie negativa la postul precedent si sunt curios ce nuia convenit ideea nu e ca pierd reputatie vai aoleo repede lama sami tai venele dar e frustrant cand cineva te critica si nu stii dece ca sa poti indrepta situatia... cum ar fi cand mergi pe strada toti sa se uite urat la tine si tu sa nu stii ce au cu tine
      Last edited by Cristi_Xp; 10 October 2007, 16:46.

sigpic

Comment

topicul asta este facut pentru a spune ce ai pe suflet ,mi se pareun topic foarte bun
        "cromul este placerea mea"
        "cui nu-i place , valea"

Comment

hai sa va spun si eu ceva....sunt in jur de 5 oameni pe forumul asta care merita cu adevarat reputatie mare.....si sunt in jur de 20 cu reputatie mult, mult umflta care se dau cu fundul de pamant ca au primit minus de la nush cine...penibil......

PS: nu sunt eu ala care da reputatie negativa...stati linistiti

Comment

De ieri pana azi mi-a mai aparut un punct verde (nu ma intereseaza de la cine poate am meritat) dar la User CP nu apare nimic cu verde. Cele negative nu se vad?
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Rocri
              De ieri pana azi mi-a mai aparut un punct verde (nu ma intereseaza de la cine poate am meritat) dar la User CP nu apare nimic cu verde. Cele negative nu se vad?
              ba da apar si negativele(cu rosu) si pozitivele la user cp

sigpic

Comment

Stiti la ce ma gandesc eu?! Daca dau un negativ la un moderator, nu inseamna ca m-am ars?! Ca el vede cine da si cum. Si sa vezi ce-mi vaneaza greselile, de n-am aer

Comment

nu cred ca avem nici un moderator asa rautacios pe aici... si daca ne purtam cum trebuie si ei sunt baietii de treaba...

sigpic

Comment

Originally posted by sonykel
                    nu cred ca avem nici un moderator asa rautacios pe aici... si daca ne purtam cum trebuie si ei sunt baietii de treaba...

Sigur ca da... Cineva mi-a luat 2 puncte pt. ultimul post din acest thread. Chiar nu inteleg.... Da-le draq de puncte, ca nu d-aia intram noi aici. Dar nu inteleg ce ar fi putut sa deranjeze pe cineva la acest post. Sa-mi zica numele ca-i dau eu niste puncte, ca daca-mi ia mie tot nu ajunge nicaieri

Comment

nu te-ai prins ca aici se dau plusuri si minusuri aiurea? na, sa te prinzi de acum in colo )
                      apropo, ati vazut ce inseamna sa fii administrator?
                      mda.... pentru doua minute a avut 1688 la reputatie . dar cum e el corect, nu a lasat asa. bravo Cristi_XP!
                      Last edited by crististreulea; 11 October 2007, 21:43.
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

ce inseamna ???)
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cristi asteptam un raspuns D

sigpic

Comment

Originally posted by crististreulea
                            nu te-ai prins ca aici se dau plusuri si minusuri aiurea? na, sa te prinzi de acum in colo )
                            apropo, ati vazut ce inseamna sa fii administrator?
                            mda.... pentru doua minute a avut 1688 la reputatie . dar cum e el corect, nu a lasat asa. bravo Cristi_XP!
                            nu recunosc nimic !
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                              nu recunosc nimic !
                              aham deci vreti sa-l detronati pe rege
                              in sabii sa ne luptam , ca doar unu e razbonicu lumini
                              eu shoni te provoc la duel pe viata si pe moarte viteazul meu

sigpic

Comment

nah..am castigat?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google