Sistem de plusuri si minusuri (Reputation points)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da mia cazut lumina mama lor astia cu renel si cu dorel

sigpic

Comment

indubitabil e cineva invingator.
      morala: nu te pune cu sefu
      Attached Files
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

mda...iar falsifici in photoshop?
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

voua va arde de glume observ eu )

Comment

ia repede dati un ban lu supercar
            imi aduc aminte cand aveam eu un mini forum si dadeam banuri la toata lumea de plicitiseala

sigpic

Comment

Originally posted by zenit
              Stiti la ce ma gandesc eu?! Daca dau un negativ la un moderator, nu inseamna ca m-am ars?! Ca el vede cine da si cum. Si sa vezi ce-mi vaneaza greselile, de n-am aer
              Sincer nu prea am inteles. Din ce zici tu ar trebui sa-mi fie frica de toti moderatorii, si admin-ii de pe acest forumul. Ai impresia ca ei asta pazesc aici ? Parerea mea este ca daca respecti "regulamentul", nu ai de ce sa te temi.
              Vad ca treaba asta cu punctajul a cam luat-o un pic pe aratura. Se cam pune pret prea mare pe acele puncte, care in mod normal ar trebui sa fie date de un moderator sau admin, iar daca un user ar dori sa dea o reputatie negativa sau pozitiva cuiva, o poate face doar prin intermediul unui moderator sau admin. Si asa ar elimina multe din suspiciuni. Parerea mea!
              Din punctul meu de vedere, nu intru pe acest forum pt. acele puncte, nu ma intereseaza asta, eu caut sa am cu cine coresponda (in legatura cu LGN), si sa-mi fac prieteni noi. Iar ca sa demonstrez asta, rog un moderator sau un admin. sa-mi anuleze toate acele puncte pe care le am acum, si daca se poate sa faca in asa fel incat sa nu mi se mai acorde altele.
              Multumesc anticipat!
              Cu stima , FLO.
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

Lasa sistemul de reputatie asa, ca o sa vezi cat de apreciat esti in forum. E bine nu numai pentru tine, ci mai mult pentru ceilalti useri sa-si dea seama cand le raspunzi daca spui prostii sau chiar te pricepi. Una e sa le raspunda unul care are reputatie 10 si unul care are 1000.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

stai calm,ca numai eu vad cine da punctele,si eu nu zic la nimeni,nici macar la aia care-mi sunt prieteni...am mai zis-o si o mai zic,sistemul de reputatie este un mod de apreciere al userilor intre ei,fara o importanta prea mare,la fel si numarul de posturi,ca unii pot posta intr`o saptamana 2000 de posturi,conteaza si ce scrii in ele...important e sa iti aduci intr-un fel contributia ... sa apara undeva asupra forumului si influenta ta ...
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

dap asa e... vad ca multii cred ca eu vanez punctele... eu sincer am primit puncte de la anumiti membrii care erau ei in primu loc si au preferat sa ajung eu... dece am primit puncte? nu stiu le place felu meu de a fi am primit multe puncte de la constanteni si nu nu mai...
                    oricum raman la parerea mea... daca se poate modifica scriptul in asa fel incat sa nu putem lua sau da reputatie fara un motiv

sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                      stai calm,ca numai eu vad cine da punctele,si eu nu zic la nimeni,nici macar la aia care-mi sunt prieteni...
                      confirm cele spuse de Cristi_XP. am incercat sa-i dau si spaga ca sa aflu de la cine am luat un minus, dijaba, n-am aflat nici in ziua de azi nimic. adminul e cel mai baiat de treaba
                      unii constanteni erau preocupati ca acel care le da minus e din constanta si ca mai tirziu o sa se razbune pe masinile lor. nici macar atunci nu mi-a spus cristi_xp cine e acel care da minus. de fapt am aflat ceva, nu e un acel, sint acei care dau minusuri si ca nu sint din constanta.
                      inca odata si ma repet, adminul e cel mai baiet de treaba
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

pupalar tata pe el de admin cuminte ce e?
                        na o ciucalata ca ai fost baiat cuminte, ce admin gigea...

PS. cristi daca intrec masura cu glumele sa-mi zici :P :P :P

sigpic

Comment

Originally posted by andrei
                          Lasa sistemul de reputatie asa, ca o sa vezi cat de apreciat esti in forum. E bine nu numai pentru tine, ci mai mult pentru ceilalti useri sa-si dea seama cand le raspunzi daca spui prostii sau chiar te pricepi. Una e sa le raspunda unul care are reputatie 10 si unul care are 1000.
                          Cu conditia sa mai si treci prin filtrul gandirii raspunsurile. Uneori raspunsul unui user cu reputatie 10 poate fi mai bun decat al unuia cu reputatie 825.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

corect...oricum pt unii e importanta reputatia....insa cred ca e mai important ceea ce spui

Comment

dogy_10 ai mare dreptate!Eu nu dau doi bani pe cacaturile astea cu reputatii si mi se falfaie si de warn-uri.Cand le iei pe merit sunt de acord,dar cred ca la unii le place sa fie bagati in seama,se simt singuri )Probabil va fi sters acest post
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Am luat si eu warm si minusuri. Consider ca warmul l-am luat pe nedrept dar mi-a explicat cristi de ce l-am luat si am inteles dar cu minusurile nu mai inteleg nimic. De ce atunci cand un user da + se grabeste sa se si semneze dar cand da - nu scrie nimic? Ar trebui sa i se puna automat semnatura. Nu tin la punctele alea dar nu e corect sa vina unu care nu e deacord cu tine, sa te penalizeze zilnic, daca asa vrea el.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google