Sistem de plusuri si minusuri (Reputation points)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sp!ke
    Yessss!!! am primit un minus! Ma bucur pentru asta... inseamna ca democratia functioneaza pe formul asta!... Se pare ca cineva nu vrea ca sa dau minusuri fara sa am.. iata postul pentru care am luat minus!
    de la mine nu este )
    sony stai sa vaz ce are
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• am primit un negative care zice asa: nu e Brutus ) Minus ) pt ca nu vreau sa-mi iau monitor de 21'' din cauza miilor tale de puncte

sigpic

Comment

• Misto motivatie, misto dusmania dintre membri forumului

Nu inteleg de unde atata suparare ca doar nu casiga nimeni bani de pe urma plusurilor sau a minusurilor.(poate doar adminul, din CPM ) )

Comment

• Originally posted by iulian_vis
          Misto motivatie, misto dusmania dintre membri forumului

Nu inteleg de unde atata suparare ca doar nu casiga nimeni bani de pe urma plusurilor sau a minusurilor.(poate doar adminul, din CPM ) )
          d-acolo nu se castiga deloc ,doar CPC ;)
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• tare motivatia )
            dar ca sa va fie de inteles, punctele verzi se opresc acolo, nu pot depasi cele 11 patratele, deci calm.
            iar ca sa ajunga cifrele sa depaseasca spatiul alocat, sonykel o sa mai consume mult combustibil si bic mac-uri pina sa ajunga la acele cifre ;)
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Pai bine Cristi ca ne zici acum ca e vb de CPC

Sa stim si noi sa dam click pe reclama )

(cineva m-a ars si pe mine dar poa sa-mi dea zilnic 20 de - ca atata timp cat nu se semneaza nu ma intereseaza oamenii lasi)

Comment

• Cand eu am zis ca pe forum se posteaza pt puncte si in bataie de joc, m-ati luat la misto!... dovada e la postul 107 din acest topic. Din momentul de fata ma limitez doar la a citi pe forum, nu ma mai implic, Cristi_XP poate sa-mi dea ban sau desfiinteze contul, chiar nu are importanta mai ales ca iti dispar posturi fara motivatie (as fi fost curios sa stiu pt ce mi-au fost sterse).

Comment

• Adevarat graiesti tu! Si mie mi-au disparut posturi fara sa mi se spuna nimic si nu e ok!

Comment

• Originally posted by Sp!ke
                    Cand eu am zis ca pe forum se posteaza pt puncte si in bataie de joc, m-ati luat la misto!... dovada e la postul 107 din acest topic. Din momentul de fata ma limitez doar la a citi pe forum, nu ma mai implic, Cristi_XP poate sa-mi dea ban sau desfiinteze contul, chiar nu are importanta mai ales ca iti dispar posturi fara motivatie (as fi fost curios sa stiu pt ce mi-au fost sterse).
                    eu nu inteleg dece ai tras aceasta concluzie din postul meu?

sigpic

Comment

• Motivul pt care ai luat minus... e bataie de joc.

Gata, asta e ultimul meu post.

Comment

• ultimul tau post aici sau pe tot forumul??? nu cred ca are rost sa te superi ptr cine stie ce ``plictisit``

PS. am crezut ca te referi la mine ca postez numai la misto si ptr puncte , mai postez si caternica asta e stilu meu mai glumet dar mi-am facut cont aici ptr ca am logan(sau o sa am in decembrie)si daca o sa intampin probleme in achizitionare masini sau intretinerea ei sa am cu cine sa ma consult si sa mai aflu si alte pareri...
                        si imi place sa ma duc si la intalnirile loganistilor

sigpic

Comment

• Sp!ke, daca ne luam dupa rautatile altora nu mai postam nimic. Eu am luat warm de la crististreulea absolut nemeritat, moment in care am zis ca nu mai scriu nimic. Mi-a explicat el unele lucruri dar si acum cred ca nu meritam atata timp cat altii folosesc un anume limbaj pe forumul asta. Cei care dau - fara explicatie sau semnatura sunt persoane aparte, complexate.

Eu zic sa revii asupra deciaiei tale, nu merita!

Comment

• si eu miam luat warn si am fost si penalizat cu 300de puncte... si nu mai auzisem de regula aia oricum am vorbit cu adminu si cu moderatoru care mi-a dat am inteles de ce si acum o sa am grija la ce postez... ideea e ca nu trebuie sa ne suparam ptr warnuri si nu stiu ce si acum sincer pana acum la capitolul admin si moderatori nota 20... pentru ca pe alte forumuri am intalnit nu mai oameni care aberau...
                            Acum ca Off topic: de exemplu pe un forum ma plangeam ca nu-i dadeam de cap cutiei de viteze moderatoru imi zicea ca domne daca ai un mecanic bun se rezolva cu un 1-2mil dar eu nu gaseam mecanicul acela bun am reparat cutia sa stricat din nou le zic pe forum patania si primesc ban pe motivul cas incapatanat...

sigpic

Comment

• threadu asta e o aberatie,concentrativa si voi sa postati pe alte sectiuni,mai constructiv...cearta aiurea !
                              Nu va sterge nimeni din topicuri,pentru sectiunea de Intalniri ,si sectiunea de Cafenea posturile nu se contorizeaza ,pur si simplu ...
                              Last edited by Cristi_Xp; 19 October 2007, 18:10.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google