iulian,poate ca nu trebuia sa scrii ca o sa ai prestige,lumea e invidioasa Intelegi ce vreau sa spun?
Sistem de plusuri si minusuri (Reputation points)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sunt de acord cu atentionari cand jignesti pe cineva,chiar daca merita sau nu,dar cand o iei in freza doar pt ca ai postat de mai multe ori,poate nu din cauza ta s-antamplat pt ca mai este si reteaua asta nenorocita,asta imi suna a altceva.....Iar cand cineva nu e de acord cu tine si ti-o trage,asta este o alta tampenie.Lasa domnule omu' sa-si exprime parerea ,ce daca nu esti de acord cu el?Nu mai suntem in comunism.....Asa sperForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by iulian_visDe ce atunci cand un user da + se grabeste sa se si semneze dar cand da - nu scrie nimic?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by zeniteu la plusuri n-am primit cu semnatura. Intr-adevar as fi fost tentat sa dau si eu inapoi cu prima ocazie. Probabil ca la fel si la minusuri )
O singura data am primit cu semnatura. Nu zic daca-i cu plus sau cu minus. Dar ii multumesc
tot ce vreau sa spun ca ar trebui sa nu mai aruncam asa de usor cu plusuri sau cu minusuri iar daca ceva cat de mic nu este in regula mai ganditi-va inainte de a da munusuri pt ca totusi poate o data a facut bine ,o data a facut rau ,acum noi ne cunoastem si stim ca niciunul dintre noi nu este intentionat sa faca rau sau sa strice forumul dar haideti sa avem putin de respect si sa fim corecti la calificative
pe forum toti suntem o familie ,asa cred eu"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Asa e , nea Brutus, stai sa ne intalnim odata, si sa ne cunostem cat de cat, si pe urma cred ca va mai inceta febra asta cu reputatia. Ideea e sa o dai cuiva care intradevar merita ! Parerea mea !
Cu stima, FLO>, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Brutus, vad ca odata cu avansarea te-ai maturizat (nu interpreta gresit!!!). E o observatie cat se poate de obiectiva, si chiar ma bucur sa constat asta. Ai devenit mai responsabil, diplomat si mai impaciuitor. Ma bucur sincer, dar daca te mai vad ca te certi cu vre-un membru de pe forum (stii tu despre ce vorbesc!) te umplu de minusuri. Imi place sa cred ca am devenit prieteni...
Comment
-
Originally posted by Sp!keBrutus, vad ca odata cu avansarea te-ai maturizat (nu interpreta gresit!!!). E o observatie cat se poate de obiectiva, si chiar ma bucur sa constat asta. Ai devenit mai responsabil, diplomat si mai impaciuitor. Ma bucur sincer, dar daca te mai vad ca te certi cu vre-un membru de pe forum (stii tu despre ce vorbesc!) te umplu de minusuri. Imi place sa cred ca am devenit prieteni...
inseamna ca vii degeaba la intalniri sila siab tot cumine ai stat pana la sfarsit de am vizitat si cred ca nu ma cunosti bine
eram maturizat de mult dar cand ai atunci cand vezi ca se faceo nedreptate mi
se pare ca trebuie sa intervii
asa am simtit atunci
doresc cel mai mult liniste ,prietenie ,si pace atat pe forum cat si oriunde ne aflam
si sa stii ca nu m-am pocait de vorbesc asa ce din biblie"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Yessss!!! am primit un minus! Ma bucur pentru asta... inseamna ca democratia functioneaza pe formul asta!... Se pare ca cineva nu vrea ca sa dau minusuri fara sa am.. iata postul pentru care am luat minus!
Comment
Comment