Probleme Cu Moderator Vitriol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Cu Moderator Vitriol

In atentia administratorilor si ceilalti moderatori de pe acest forum.
    De la o vreme, acest moderator, pe nume vitriol, ba imi sterge postari, ba imi inchide de la el putere topicuri

ia uitati ce am primit de la dansul pe pm:
    pe ce baza sunt amenintat pe PM? rog sa fie tras la raspundere

Azi, 17:46
    vitriol
    "moderator sau ce esti"

Data inscrierii: 24-11-2007
    Varsta: 31
    Posturi: 5,199
    Re: pinion

Amice, eu ti-am dat link-ul ala ca sa citesti si, eventual, daca nu gasesti, sa intrebi acolo, nu sa intrebi pe thread-ul de distributii despre pinioane de ulei.
    Ai si tu dreptate, eu sunt de vina. Data viitoare cand o sa mai dai cu mucii in fasole, o sa-ti dau direct vacanta si poate iti revizuiesti atitudinea.

problemele cu acest moderator, au inceput de pe 10 martie, cand mi-a inchis abuziv acest topic

dupa care a inceput sa ma urmareasca si am observat ca el imi sterge postari.

Chiar rog niste explicatii, privind abuzurile acestui moderator.

Este un forum liber? sau politienesc
    Last edited by Leo0608; 26 March 2013, 19:01. Reason: Automerged Doublepost
    ​​​​​​

Eu iti sugerez sa citesti regulamentul, si sa faci comentarii dupa

Comment

Incepi sa faci galagie ca sa te aflii in treaba...

Este un forum liber care urmeaza un regulament...

Tu nu esti in stare sa pui o poza la un anunt cu un regulament de 12 puncte dar ai pretentii....

Comment

Asa se intampla cand vrei sa fii baiat bun si vrei sa ajuti...

Am pus mai jos print screen cu toata discutia.
        Ai postat pe sectiunea "distributie" despre pinionul de la pompa de ulei, iar eu nu ti-am dat cartonas pentru offtopic ci am vrut sa te ajut si ti-am dat un link in pm, unde sa citesti despre problema ta. Dupa ce te-am ajutat, tu imi spui ca iti dau un rahat de thread...

Thread-ul ala ti l-am inchis din acelasi motiv: aveai thread (si ti-am dat si atunci pm cu thread-ul ala) unde se discuta despre probelma ta.

In PM nu te-am amenintat, dar iti zic acum ca de acum in colo, o sa-ti aplic regulamentul la fiecare virgula pe care o pui gresit.

Asta e regulamentul, citeste-l si respecta-l la sange, pentru ca daca nu o vei face, o sa fii nevoit sa cauti alt forum.
        Attached Files
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu l-am inchis.
          Va rog sa cititi regulamentul inainte!

Pt colegii mei: nu mai faci exceptii. S-a gresit, cartonase. Altfel iar ajungem la astfel de situatii penibile.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google