In atentia administratorilor si ceilalti moderatori de pe acest forum.
De la o vreme, acest moderator, pe nume vitriol, ba imi sterge postari, ba imi inchide de la el putere topicuri
ia uitati ce am primit de la dansul pe pm:
pe ce baza sunt amenintat pe PM? rog sa fie tras la raspundere
Azi, 17:46
vitriol
"moderator sau ce esti"
Data inscrierii: 24-11-2007
Varsta: 31
Posturi: 5,199
Re: pinion
Amice, eu ti-am dat link-ul ala ca sa citesti si, eventual, daca nu gasesti, sa intrebi acolo, nu sa intrebi pe thread-ul de distributii despre pinioane de ulei.
Ai si tu dreptate, eu sunt de vina. Data viitoare cand o sa mai dai cu mucii in fasole, o sa-ti dau direct vacanta si poate iti revizuiesti atitudinea.
problemele cu acest moderator, au inceput de pe 10 martie, cand mi-a inchis abuziv acest topic
dupa care a inceput sa ma urmareasca si am observat ca el imi sterge postari.
Chiar rog niste explicatii, privind abuzurile acestui moderator.
Este un forum liber? sau politienesc
De la o vreme, acest moderator, pe nume vitriol, ba imi sterge postari, ba imi inchide de la el putere topicuri
ia uitati ce am primit de la dansul pe pm:
pe ce baza sunt amenintat pe PM? rog sa fie tras la raspundere
Azi, 17:46
vitriol
"moderator sau ce esti"
Data inscrierii: 24-11-2007
Varsta: 31
Posturi: 5,199
Re: pinion
Amice, eu ti-am dat link-ul ala ca sa citesti si, eventual, daca nu gasesti, sa intrebi acolo, nu sa intrebi pe thread-ul de distributii despre pinioane de ulei.
Ai si tu dreptate, eu sunt de vina. Data viitoare cand o sa mai dai cu mucii in fasole, o sa-ti dau direct vacanta si poate iti revizuiesti atitudinea.
problemele cu acest moderator, au inceput de pe 10 martie, cand mi-a inchis abuziv acest topic
dupa care a inceput sa ma urmareasca si am observat ca el imi sterge postari.
Chiar rog niste explicatii, privind abuzurile acestui moderator.
Este un forum liber? sau politienesc
Comment