Jigniri Gratuite Si Inchidere Abuziva A Unui Topic De Vanzari

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jigniri Gratuite Si Inchidere Abuziva A Unui Topic De Vanzari

Am avut un topic la vanzari. Am avut deoarece mi-a fost inchis. Abuziv. Topicul era asta: http://www.loganclub.ro/forum/se_vin...fm-t45369.html . Si pe deasupra am mai si fost jignit. Fara vreun motov. Ce inseamna asta? Cu ce drept "loganistul de 5 stele" Cezar imi atribuie acele jigniri, de spune ca mint cu nerusinare? De unde stie el cati km. are masina mea? SA II FIE RUSINE! Iar referitor la pret, fiecare vinde cu cat vrea, doar e o tara libera nu? Fiecare isi cunoaste masina si stie cat sa ceara pe ea.
    In caz ca nu se ia nici o masura sa se remedieze aceasta situatie, voi parasi acest forum. Si va rog sa nu ma mai bombardati pe mail cu mesaje de genul "Esti inactiv pe LoganClub,de ce? Am observat ca nu mai frecventati forumul Dacia Logan Forum de ceva vreme,cum putem sa va facem sa intrati din nou ? " Copy/paste dintr-un mesaj trimis de forum. Astept sa mi se deblocheze topicul.

Am citit si eu topicul tau de vanzare a masinii si nu vad nici eu vre-un motiv pentru care sa fie inchis.

Pana la urma fiecare are dreptul sa ceara cat vrea pe produsul pe care doreste sa il vanda - 4300 de EUR pe o masina in buna stare nu mi se pare un pret exagerat.

O masina de 5 ani jumate vechime care costa 50% din pretul 'de noua' cred ca este ceva relativ normal.

Numai distributia schimbata la reprezentanta cred ca e vreo 200 - 300 de EUR.

In legatura cu uzura pedalelor, nu mi se pare un criteriu decisiv.

Loganul meu are 80 000 de km si pedalele arata ca la o masina sh de 200 000 de km. Depinde mult de cat de dese au fost drumurile prin oras si de marimea piciorului soferului.
    Last edited by stolniceanulucian; 12 April 2013, 14:30.
    Logan GPL 1.4

Comment

@initiator:
      Cand Dacia e masina cea mai comuna in Romania, asteata-te la utilizatori si moderatori(unii utilizatori, nu toti) comuni, cu nimic iesiti din comun, ca sa ma repet, sa fac o aliteratie.
      Asteapta-te la replici date de baieti cu patru clase care nu stiu nici sa puna virgula unde trebuie.
      Daca le dai apa la moara tot tu iesi in pierdere.Lasa-i la nivelul lor,e mai bine pentru tine.
      Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Daca vrei sa ti se anuleze contul de ce vrei sa ti se redeschida topicul ?
        Lasa-l inchis ca e mult mai bine, trebuie sa fi realist si sa constientizezi ca masina ta nu valoreaza 4300 de euro.

Daca vrei sa nu mai primesti mesajele pe mail, intri la setari si te dezabonezi.
        La revedere.

Bine au facut moderatorii ca ti-au sters topicul.
        sigpic

Comment

Extras din regulament: "8. Nu agreem preturi mai mari decat pe piata sau oferte de produse care nu se aseamana descrierii din thread-ul de vanzare. "Teparii" vor fi penalizati. Inainte sa postezi cauta pe un motor de cautare pretul real al produsului. Aceasta regula este valabila si pentru cumparator dar si pentru vanzator."

Legat recurenta in "adevar sau minciuna" : http://www.loganclub.ro/forum/se_vin...7.html?t=13007

1. o masina ce are doar 25.000 km nu are pedalele atat de uzate!
          2. nu esti la prima abatere, activitatea de vanzator fiind primara pe acest forum (nu ai niciun alt post in afara de cele de vanzare), cu precadere cele in care anunturile sunt "infrumusetate". - a se vedea primul topic, cel cu dacia 1300.

Din punctul meu de vedere, poti parasi forumul pt ca nu aduci nimic util lui!

@catalin: daca vrei sa vezi cate clase am absolvit, poate esti mai activ la intalnirile logan.

Comment

Nu sunt la prima abatere? Daca vrei sa sti masina aceea s-a vandut de mult. Iar propietarul o mai tine si acuma. Dar in fine, cum bine spunea cineva mai sus nu ma cobor la nivelul tau. Poti sa ma banezi, sa imi stergi contul ... faci ce vrei. Doar esti "loganist de 5 stele(cred ca ai vrut sa spui 5 clase)", ce loganu' meu!!!!

Comment

Ce legatura are faptul ca ai vandut-o, cu faptul ca ai pus un anunt infrumusetat?
              Ex: Spuneai de capota spate ca nu este schimbata, desi in anul acela nu exista model cu eleronul incorporat. (referitor la Dacia Berlina)
              La modelul de Logan, tot asa: uzura accentuata, ce nu are cum sa apara la o masina de doar 25.000 km.
              Daca vrei sa vinzi prostilor, incearca pe autovit! Ai sanse mai mari!

PS: Am chiar 4 clase, nu 5, deci n-are rost sa te cobori la nivelul meu. Succes!

Pt cine nu vrea sa citeasca tot topicul:
              1. http://www.loganclub.ro/forum/showpo...2&postcount=15
              2. http://www.loganclub.ro/forum/showpo...59&postcount=1
              3. http://www.loganclub.ro/forum/showpo...58&postcount=8

Si o mica diferenta cu o masina ce pare a fi originala:
              Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Apoi comparati singuri si spuneti daca eu sunt nebun si am ceva cu respectivul, in conditiile in care nu ne cunoastem de niciun fel.
              Last edited by Cezar; 12 April 2013, 15:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cezar, am fost pe la intalnirile LCB si n-am gasit nimic interesant ca sa ma faca sa vreau sa imi pierd vremea astfel.
                Pur si simplu sunteti in familie si outsiderii n-au ce cauta, treaba voastra.
                E drept ca am avut ce discuta cu 3-4 persoane, si cam atat.
                Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Inca o remarca si gata:
                  In poza atasata:
                  1. ruptura manerului de la usa soferului
                  2. uzura accentuata a pedalei de acceleratie: este fier, ce nu are cum sa se uzeze in halul ala dupa doar 18.000 km.
                  3. acoperitoarele pedalelor de frana si ambreiaj sunt schimbate
                  4. vopseaua se vede de la o posta ca nu este originala
                  5. bordul crapat (a stat numai in garaj, de aceea )

@catalin: este ciudat cum tu nu ai gasit nimic interesant de facut, dar eu ma mai duc.
                  Si incearca sa cobori de pe piedestal, ca nu e locul tau acolo
                  Asta pentru ca ti-ai permis sa ma cataloghezi ca avand 4 clase, te anunt ca am:
                  - 2 facultati terminate (medicina, economie) si urmeaza a 3 a
                  - 2 mastere (unul in sport, altul in economie)
                  - sunt doctorand (mai am un 1 pana cand voi termina doctoratul)
                  - am 2 specializari medicale! (medicina generala si cercetare)
                  - sunt castigator de diverse granturi europene
                  - facut mai mult business decat vei face tu vreodata.....
                  Ca esti tu inadaptat, e problema ta!
                  Baietii din club sunt destepti si sociabili, ca altfel nu aveam ce cauta printre ei! Asa ca mai usurel cu 4 clase, ca nu stiu care dintre noi e cel ce trebuie sa arunce cu piatra prima data!
                  Attached Files
                  Last edited by Cezar; 12 April 2013, 15:42.

Comment

Cezar nu stiu de ce consumi atat oxigen ))))

Procedam in felul urmator:
                    robertkiran - ban definitiv... samsar cu acte in regula
                    me_catalin - a fost la intalniri, a vorbit cu noi... acum face pe desteptul si ne face inculti... cartonas rosu si daca mai are inca o replica acida in stilul lui... BAN pana se plictiseste...

Ce atatea menajamente... suntem satui de samsari si oameni "destepti" care folosesc virgula in exces...

Comment

Eu am zis sa dau cateva explicatii, ca sa se inteleaga exact de ce am facut ceea ce am facut.
                      Legat de catalin, eu sunt fara de cuvinte.

Totusi, cred ca e mai buna metoda ta

Comment

Oricum el este prin vizita la noi din cate stiu, student fiind.

Sent from my GT-S6802

Comment

Originally posted by skandal View Post
                          Cezar nu stiu de ce consumi atat oxigen ))))

robertkiran - ban definitiv... samsar cu acte in regula
                          folosesc virgula in exces...
                          DE ACORD! Dar sa nu dea al de sus sa mai primesc vreun mail de la voi (forum) ca atunci va umplu' frigideru de carne! Spuneti ce trebuie sa fac ca sa iau BAN definitiv ... si fac. Puteti sa imi banati si IP-ul. Hai Cezarel, racoreste-te si da-mi ban. Poate mai iei vreo stea
                          Last edited by robertkiran; 12 April 2013, 19:30.

Comment

Robert - vezi ca incercam sa nu ajungem la banarea userilor doar pentru atat. Rugamintea era sa dai date reale despre ceea ce vinzi. Comportamentul tau este unul de maidan si fara nici o justificare reala.

Pentru a nu mai primi acele mesaje, intra in panoul de control si schimba adresa de e-mail cu o alta .. valabila sau nu. Forumul trimite automat acele e-mailuri, cu acordul tau atunci cand ai scris adresa de e-mail la inregistrare.

Comment

Skandal, datele erau foarte reale. Asta m-a suparat cel mai tare, ca am fost facut mincinos. Sunt dispus sa fac urmatoarea afirmatie: daca ceva din ceea ce am spus despre acel Logan este fals (inclusiv nr. de km), eu il dau GRATIS. Skandal sa sti ca si eu am studii postuniversitare. Nu am comportament de maidan. Nu sunt samsar, nu ma ocup cu asa ceva. Sunt inginer, si lucrez in domeniu automatizarilor. Si repet, dati-mi ban! Nu am ce cauta pe un forum pe care sunt facut mincinos. Iar cel care m-a facut chiar daca are nspe mii de doctorate, tot nu il duce prea mult mintea. Sau cumva l-a deranjat ca incurcam afacerile altora? Ca vindeam o masina de 25000 de km. impecabila la jumatate din pretul uneia noi? Pe care samsar adevarat am suparat? Ca alt motiv nu vad pentru care mi-ati inchis topicul. SA II FIE RUSINE ALUIA CARE MI-A INCHIS TOPICUL!
                              Iar referitor la Dacia 1310 ... aceea masina nu imi apartinea. Nu era a mea, era a socrului meu. Care ma rugase sa ii pun anuntul pe net. Oricum nu s-a vandut pe net, ci tot la cunoscuti. Cum cred ca se va vine si loganul meu. Pe net sunt numai samsari care cauta sa ia masini pe pret de nimic si sa le vanda in profit.
                              Last edited by robertkiran; 12 April 2013, 20:31.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google