Am avut un topic la vanzari. Am avut deoarece mi-a fost inchis. Abuziv. Topicul era asta: http://www.loganclub.ro/forum/se_vin...fm-t45369.html . Si pe deasupra am mai si fost jignit. Fara vreun motov. Ce inseamna asta? Cu ce drept "loganistul de 5 stele" Cezar imi atribuie acele jigniri, de spune ca mint cu nerusinare? De unde stie el cati km. are masina mea? SA II FIE RUSINE! Iar referitor la pret, fiecare vinde cu cat vrea, doar e o tara libera nu? Fiecare isi cunoaste masina si stie cat sa ceara pe ea.
In caz ca nu se ia nici o masura sa se remedieze aceasta situatie, voi parasi acest forum. Si va rog sa nu ma mai bombardati pe mail cu mesaje de genul "Esti inactiv pe LoganClub,de ce? Am observat ca nu mai frecventati forumul Dacia Logan Forum de ceva vreme,cum putem sa va facem sa intrati din nou ? " Copy/paste dintr-un mesaj trimis de forum. Astept sa mi se deblocheze topicul.
In caz ca nu se ia nici o masura sa se remedieze aceasta situatie, voi parasi acest forum. Si va rog sa nu ma mai bombardati pe mail cu mesaje de genul "Esti inactiv pe LoganClub,de ce? Am observat ca nu mai frecventati forumul Dacia Logan Forum de ceva vreme,cum putem sa va facem sa intrati din nou ? " Copy/paste dintr-un mesaj trimis de forum. Astept sa mi se deblocheze topicul.
Comment