Dedicat Domnului Cezar

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dedicat Domnului Cezar

Acum sa-mi explice si mie domnul Cezar unde este offtopicul in acesta din moment ce eu am creeat threadul si nu am postat niciun comentariu in el . http://www.loganclub.ro/forum/showthread.php?p=1445427 . Am primit si ban 2 saptamani si am sa va rog sa va uitati la motivul pentru care am luat ban , vi se pare normal asa ceva ? Daca acest thread va fi inchis sau sters e clar .

Cu Respect , iulica097
    Attached Files
    6
    Da
    50.00%
    3
    Nu
    50.00%
    3

The poll is expired.

Ai primit o infractiune cu titlul de off-topic, deoarece scriptul forumului nu are o infractiune pt "N-am dat search, si m-a durut in dos sa caut".

Tu esti ala cu drepturile, nu?
    Ala "in calitate de user avansat imi cer drepturile", nu?

RESPECTUL SI DREPTURILE SE CASTIGA!
    Nu te-au invatat parintii, te invat eu!

Nu mai suport generatia asta actuala (cu mici exceptii)! Plina de pretentii si drepturi, insa in majoritate niste puturosi fraieri ce nu stiu sa faca nimic!

PS: abuz de grad? Lasa dracului desenele animate si pune mana pe o carte, "avansatule"!

Comment

Nu am zis nicaieri ca imi cer drepturile . Usor ca doar am cerut o explicatie . Se poate inchide , incercati sa ''upgradati'' si voi forumul .

Comment

Uite acum facem upgrade, stai asa ca esti in vizor.

Comment

nenea Cezar, mai usor cu "nu suport" ca nu suntem fascisti. dar suntem obisnuiti ca cei ale caror idei nu le suporti sa fie banati. exemplele sunt multe. tocmai ti-am dat un bun motiv sa ma banezi si pe mine.

Comment

Am spus ca se poate inchide . Se ajunge la cearta .

Comment

Amzo, tu scoti din context si apoi comentezi. Ai o frustrare, du-te si vars-o la Dsign pe thread.

Comment

Originally posted by razvanamza View Post
                nenea Cezar, mai usor cu "nu suport" ca nu suntem fascisti. dar suntem obisnuiti ca cei ale caror idei nu le suporti sa fie banati. exemplele sunt multe. tocmai ti-am dat un bun motiv sa ma banezi si pe mine.
                Care sunteti aia obisnuiti si care sunt exemplele alea ?
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

da ce sa am cu omul? el face lucruri constructive, tu doar ii certi pe toti....exact ce vorbeam de idei, concepte care ti se par tie dubioase.
                  nenea dark, subiectul Filcor a fost un bun exemplu de oameni banati aiurea.

Comment

Originally posted by iulica097 View Post
                    Nu am zis nicaieri ca imi cer drepturile . Usor ca doar am cerut o explicatie . Se poate inchide , incercati sa ''upgradati'' si voi forumul .
                    http://www.loganclub.ro/forum/showpo...76&postcount=1.

Uite de ce m-am luat de atitudinea ta, pt ca este recurenta!

@amzo: Ti-am dat un pm, unde te-am luat mai tare, dar prea o dai in barci si nu e prima data cand vb mult, prost si fara substanta!
                    Legat de filcor...
                    L-am banat pe cel ce facea reclama si sustinea idei cretine fara substrat stiintific. Vroiai si tu acelasi tratament? Sau va place doar sa auziti ce va face sa va simtiti bine? Ti-ai luat un rahat si vroiai laude? Iar cand s-au adus argumente si interlocutorul insista in ineptii, ce era de facut? Sa lasam discutia sa continue?

Comment

Originally posted by razvanamza View Post
                      da ce sa am cu omul? el face lucruri constructive, tu doar ii certi pe toti....exact ce vorbeam de idei, concepte care ti se par tie dubioase.
                      nenea dark, subiectul Filcor a fost un bun exemplu de oameni banati aiurea.
                      Care sunt oamenii aia, chiar sunt curios...

PS: Subiectul Filcor a fost un afront la adresa Fizicii in sine si o palma peste ceafa celor ce nu-s de acord ca acest forum sa beneficieze de un test de inteligenta, la crearea oricarui cont.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google