De exemplu nici astea nu merg - http://www.loganclub.ro/forum/galeri...la-t25521.html
Pozele Nu Se Incarca Deloc
Collapse
X
-
care din ele...ca uite prima merge...
Voi asteptati un pic pana se incarca? Nu se incarca instant...dureaza un pic...20-30 sec maxLast edited by Cristi_Xp; 17 July 2013, 15:47.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Si la mine se incarca toate. Nu am intampinat probleme la desciderea niciuneia dintre fotografii. Folosesc Firefox si antivirul Avast. Firewall nu folosesc.Attached Files
Comment
-
Originally posted by alessandro View PostDe exemplu nici astea nu merg - http://www.loganclub.ro/forum/galeri...la-t25521.html
Incearca asa: click pe una, mai o data click sa nu mai incerce sa o deschida, click pe alta poza, mai un click sa n-o mai deschida, te duci la prima poza care ai dat prima data click si sanse maxime sa o deschida aproape instant )
Daca nu merge repeta operatiunea de una-doua ori si se deschid toate fara stres (cel putin la mine asa merge la astea mai vechi, altfel nu le pot deschide, sau dureaza prea mult)
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostUltima Activitate: 30th June 2013 09:19
deci nu cred ca ai sanse sa-ti raspunda
Originally posted by Cristi_Xp View Postun exemplu cu un link...ceva concret ?
Astea mai noi de la acest POST incolo se deschid.
Cu alte cuvinte,pozele mai vechi nu se deschid, dar pozele mai noi da. Si exemplele pot continua si pe ale topicuri.
Acasa la Bucuresti folosesc google chrome, aici la tara(ca aici sunt acum) folosesc un laptop tot cu chrome instalat si aceiasi problema persista la ambele.Last edited by Ivan Marian; 18 July 2013, 22:29.
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostCe are sula cu prefectura? Asa si tu,,aia a fost ultima data cand am intrat pe acel topic,,si nu ultima data de activitate de pe forum.Attached Files
Comment
-
ce brauzar folosit fratilor,ca la mine le incarca instant...
Originally posted by Ivan Marian View PostCe are sula cu prefectura? Asa si tu,,aia a fost ultima data cand am intrat pe acel topic,,si nu ultima data de activitate de pe forum.
Un exemplu... De pe acest THREAD pozele de pe primele doua/trei pagini nu se deschid.
Astea mai noi de la acest POST incolo se deschid.
Cu alte cuvinte,pozele mai vechi nu se deschid, dar pozele mai noi da. Si exemplele pot continua si pe ale topicuri.
Acasa la Bucuresti folosesc google chrome, aici la tara(ca aici sunt acum) folosesc un laptop tot cu chrome instalat si aceiasi problema persista la ambele.Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment