If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Probleme Cu Incarcarea Paginii Folosind Google Chrome
Probleme Cu Incarcarea Paginii Folosind Google Chrome
De aproximativ o saptamana nu mai pot intra cu Google Chrome pe forum.
Imi spune ca pagina nu se poate incarca.
Explorer si Mozilla merg bine.
Cum se poate remedia ?
Chrome la lucru , la fel functioneaza.
Sigur nu ai blocat ceva cumva prin browserul ala ?
Incearca pe alt calculator tot cu chrome , dar din internetul tau ...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
si mie mi-a facut la fel cu mult timp in urma, si am trecut pe mozzila.
ideea e ca pe acelasi pc, dar alt user, mergea normal.
poate fi vorba si de un virus. incerca sa-l dezinstalezi, da-i un boot scan si descarca-l din nou.
Mie nu mi-a mers un an forumul...si vreau sa zic ca am mai schimbat si browsere..am intrat si de pe alte PC-uri mai bune ca al meu si tot nu vroia....de vreo saptamana mi-au adus cei de la RCS-RDS username-ul si parola si vad ca a inceput sa mearga perfect...
daca esti puternic si ai vointa le rezovi pe toate
Salut!
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
De vre-o doua luni nu mai pot accesa site-ul de pe telefon. Sta o vreme sa se incarce, iar apoi spune ca e offline.
Am incercat cu mai multe browsere dar la fel.
Nici pe 4g, nici pe wifi.
Insa de pe un hotspot facut de un coleg, a mers.
Merge si prin Tapatalk.
Va rog ajutati-ma ca citeam f mult de pe aici.
Aha.... pare a fi ceva de genul "permite browserelor să acceseze doar wifi", ca să nu consumi internet 4G. Câteva idei de încercat sunt aici. Poate s-a făcut un update automat și s-a bifat această opțiune.
I get the error "ERR_CONNECTION_RESET" in Chrome along with the message "This site cannot be reached" when I am on a mobile network. However, all apps, such as New York Times, The Guardian, etc. work
La mine problema este doar cu acest site, orice alt site merge ok.
Nu stiu daca nu este posibilitatea sa fi blocat administratorii o clasa de ip-uri, printr-e care sunt si eu...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment