Cand se sterg mesajele, spune clar, ca vor fi mutate in trash, nu spune ca o sa fie sterse definitiv.
Sugestii imbunatatire site
Collapse
X
-
Nu stiu ce se intampla, dar forumul ruleaza uneori foarte foarte greu; pe toate dispozitivele de pe care incerc sa intru. Uneori renunt dupa ce astept mai bine de doua minute. Azi dimineata a fost criminal.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
E din cauza indexarii in google, o sa dureze vreo sapt pana indexeaza cu totul.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by TazMan View PostAm si eu o problema, acum doua ore mergea sa intru pe aceasta pagina si acum, nu ma mai lasa.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostNu stiu ce se intampla, dar forumul ruleaza uneori foarte foarte greu; pe toate dispozitivele de pe care incerc sa intru. Uneori renunt dupa ce astept mai bine de doua minute. Azi dimineata a fost criminal.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Pana nu termina, doar daca banez googlebotul. In momentul de fata rata de crawl e minima insa tot acceseaza cum vrea el. Nu ma astept sa mai tina mult.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
De cand s-a schimbat forma forumului, s-au modificat si linkurile. In ultima perioada m-am jucat un pic cu linkurile astfel sa le aduc oarecum la o forma asemanatoare cu ce era inainte, insa pentru google inseamna content nou si il indexeaza in prostie, are minim 40-50 mii de pagini de indexat, care in 10-12 ani, sunt decent de indexat si digerat, insa in cateva sapt e relativ mult. Dureaza cateva sapt, in care acceseaza constant siteul cu boti, undeva la 100-200 mii accesari, alteori chiar si 400-500 mii pe zi. Nu are nicio treaba cu numarul de accesari(vizitatori normali), trebuie sa iti imaginezi ca in locul botului de google, ai 400-500 mii de vizite zilnic... ceea ce in viata reala e cam de 100 de ori mai mult decat un trafic normal.
Eu imi dau seama cand merge bine sau rau, pentru ca urmaresc zilnic loadul de pe server si ce se intampla, insa in afar sa banez botul de google, pana nu indexeaza tot, ceea ce este daunator pentru dezvoltarea siteului, nu prea am ce sa fac. Nu are nicio treaba faptul ca accesezi forumul de pe google sau din alta parte, ce face google botul e cu totul altceva.
Captură de ecran din 2019-02-05 la 18.09.08.pngLast edited by Cristi_Xp; 5 February 2019, 19:20.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment