Pe lângă asta nu mai apare verde când sunt posturi noi.
Sugestii imbunatatire site
Collapse
X
-
Pregatesc un upgrade la o versiune de script la zi si am dezinstalat toate "tweakurile" ce erau instalate inainte. Dintr-un motiv sau altul, ceva nu merge la upgrade si se lucreaza, dar trebuie sa fie fara niciun tweak/addon instalat pentru a vedea de unde e problema.
O sa imbunatesc lucrurile, imediat dupa ce reusesc sa fac upgradeul la versiunea noua.Un pic de rabdare, va rog
Multumesc.Last edited by Cristi_Xp; 9 November 2018, 18:19.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Va rog sa raportati daca intampinati ceva probleme, dupa upgradeul de astazi. Una din problemele ce am observat-o este la diacritice.
Daca aveti linkuri, bookmarkuri salvate, va trebui sa le gasiti din nou intrucat s-au schimbat linkurile, la fel pana va indexa google noile pagini, o sa fie chestii care duc catre pagini inexistente.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am redeschis topicul acesta pentru ce probleme intampinati dupa upgrade.
torquemada Am vazut un post de la tine care a fost salvat doar jumatate apoi repostat cu totul intreg. Imi poti descrie te rog cum pot reproduce problema respectiva?
Cred ca problema e din cauza caracterelor speciale, poti incerca te rog si fara ele sa vezi daca problema reapare.( din ce am citit, de acolo pare ca se trage, o sa vad cum se rezolva, pana atunci v-as ruga sa incercati sa nu folositi diacritice pentru a nu avea probleme de genul)Last edited by Cristi_Xp; 18 November 2018, 22:52.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Incearca sa stergi cookie si vezi apoi ce se intampla. La fel, bifeaza sa te tina minte.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Poti prelua tu o iniativa de a construi un banner cu oameni de pe forum apoi sa alegem o varianta frumoasa. De schimbat, dureaza 2 secunde pentru mine, dar cine il face? Ca doar nu intram pe siteul Dacia si descarcam un banner... Totusi, nu asta e ideea topicului acesta, ci sa vedem ce probleme apar dupa upgrade.Last edited by Cristi_Xp; 19 November 2018, 19:13.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment