Intr-adevar functia search nu merge. Am cautat "incalzire" (ca e frig afara) si returneaza doar ce e postat de Cristi_XP. Macar acum avem o scuza cand zice torquemada sa cautam inainte
Sugestii imbunatatire site
Collapse
X
-
E prost motorul de cautare. Si inainte mergea si mai prost. Am gasit o solutie cu alt motor de cautare, sa vad cand am timp sa il implementez.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ai si un trash... eu pot sa iti dau clear la toate doar, dar ramai fara tot.Folder Number of Messages Sent Items 1170 Inbox 102 Trash 823 Total 2095 Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Partea haiosă le-am sters din outbox, acum le șterg și din Trash, doar 6 clicluri pe fiecare pagină de șters.
Nu se poate face ceva cu numărul de posturi (adică mărit la maxim) de pe o pagină?Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Limita de postari pe pagina are si ea o logica din punct de vedere al incarcarii serverului. Orice increase pe partea asta se va reflecta in load pe server inutil.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ok, dar problema e alta:
1 Limita de mesaje inbox+outbox+trash e 250, ce depăsește nu poate trimite sau primi PM
2 Outbox-ul(sent items) îl salvam regulat și aveam maxim 100 de mesaje
3. Inbox-ul îl salvam regulat și aveam, 130-140 de mesaje
4. După upgrade găsesc outboxul plin ( toate mesajele de la înscriere până acum), trebuie sterse, manual, din outbox și mai apoi din trash
5 99,9% nu sunt singur în situația astaPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Am sters eu outboxul tau. Ar trebui sa fie ok.
Daca le ai salvate, iti pot sterge eu tot din PM.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Peste vreo 7 ore sa incercati va rog search-ul. Ar trebui sa fie functional. Si acum merge ceva ceva, dar e abia la 2% indexat...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Merge și search-ul, pare mai configurabil - vom vedea.
Alte mici probleme:
-putem adăuga volutar măcar motorizarea sub avatar - acum fiecare vorbește de motorizarea lui dar care e motorizareaPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Din considerente ale mizeriei de GDPR, am renuntat la o gramada de campuri ce inainte erau.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostMerge și search-ul, pare mai configurabil - vom vedea.
Alte mici probleme:
-putem adăuga volutar măcar motorizarea sub avatar - acum fiecare vorbește de motorizarea lui dar care e motorizareaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by sadicu View PostCristi, dar nu poti sa-l faci optional? Cine vrea il completeaza cine nu , nu. Poti sa latesti un pic partea stanga sa se vada Join date pe un singur rand? La fel si LOGANPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment