Probleme Postare-vizualizare Www.loganclub.ro

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hop si eu aici
    La mine se incarca greu de tot
    Dar recent de vreo 3 zile asa in rest nu am avut probleme.
    sigpic
    !

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
      fa un print screen te rog cand se mai intampla...Aia cu Try again later chiar nu stiam ca ii mesaj de eroare
      Ceva proaspat... De azi.
      Attached Files
      sigpic

207 noir obsidien

Comment

...A fost FORBIDDEN azi ceva timp...Mai mult.Interesant ca numai forumul LoganClub.Adresa siteului mergea...La fel si SanderoClub

Comment

Exact asa am avut si eu eroare la conexiune. Am trimis mail la loganclub, dar acum se pare ca si-a revenit.
          sigpic

Comment

Si mie de vreo saptamana mi se cam intampla toate cele enumerate mai sus, ultimele chiar azi, acum jumatate de ora...Si pe mozilla si pe internet explorer.
            inainte de acea "resetare", cu notificarile pe mail, mergea brici, chiar superb...
            sper(-am) ca se va rezolva curand, bafta.
            Life is short...play more!
            http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

A mers rau de tot azi... Am mai si ratat vreo 300 de posturi noi din cauza asta Asta e.
              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Mie imi face figuri in felul urmator...Cand trimit un mesaj sau dau sa vad mai multe imagini imi zice ca done...:| si tre sa dau refresh..E de la mine?
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

...Daca zice browserul "done' e de la el adica de la tine adica de la net adica de la provider si viceversa.
                  Daca zice forumu' "done" ...E de la forum adica de la firma de hosting adica de la unii

Comment

Ciudat e ca unora le merge bine (cazul meu) altora nu care sa fie smecheria?
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

La mine mai nou, de ieri adica, cand postez intr-un thread, dau post reply, imi apare pe toata pagina ca nu poate fi aratata pagina...Dau refresh si apare blank page, si jos scrie done in bara...Trebuie sa dau back, si apoi sa intru pe thread-ul respectiv si gasesc post-ul deja acolo postat...Ciudat rau
                      Life is short...play more!
                      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Si eu patesc ca bolo. Sau de multe ori trebuie sa dau "Go Advanced" ca sa pot posta... Dar nu ma deranjeaza, atata vreme cat pot posta

Comment

Aia era ieri,de acu inainte mai face la fel ?
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Intr-adevar, am observat ca azi merge... Impecabil :P

Comment

Azi mere bine...Deocamdata...Cred ca sunt prea mult pe forum )
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

CHestia e ca problema a fost doar cu forumul. Nu cu intreg site-ul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google