Useri Banati?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Useri Banati?

Am vazut ca iar a mai aparut un user banat (gyuriro din Brasov).
    Cred ca ar fi ok si pentru noi ceilalti daca am putea sti de ce sunt banati acestia, poate am putea gresi si noi cum au facut-o ei...Ne-ar fi de folos sa stim ce trebuie evitat.
    Daca nu e ok acest topic, cu scuzele de rigoare cer stergerea lui.

Posibil o fi fost clona ca multi din brasov au ban pe motiv de clona o fi fost unic sau kempes

sigpic

Comment

Posibil, insa cineva stie sigur ce s-a intamplat...Ar fi fair-play sa stim si noi despre ce este vorba.

Comment

Probabil in urma penalizarii a reactionat prin limbaj neadecvat...Nu stiu zic si eu...
        @TWeetY ce tot o scalzi ca ar fi bine,ar fi fair play...Conform regulamentului daca ceri "expres" o lamurire,stafful e obligat sa ti-o dea
        Vrei sa afli?,da au ba?

Comment

Bineinteles ca da, insa nu stiu daca e ok sa deschid un topic pentru asta.

Comment

Eu am trimis de 2 ori PM pentru 2 sanctionari care le-am primit... Unul dintre ele acum vreo 2-3 sapt si unul acum 5 min... Inca astept raspuns la aman2. Incepe sa nu-mi placa ce se intampla pe aici. Pacat.
            Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Rebe te rog sa nu fi suparata si sa nu declansam flame-uri...O sa ti se raspunda sigur
              Poate primim raspuns si la ce am intrebat eu.

Comment

Stai linistit TWeetY, nu mai insist cu nimic. Mi-am dat seama ca nu ajung nicaieri. Lasa, noi sa fim sanatosi, nu?

Comment

Ultima sanctionare pe care ai primit-o a fost, datorita folosirii unor cuvinte licentioase.
                  Link aici
                  Last edited by crististreulea; 1 December 2008, 10:19.

Comment

Si totusi, nu sunt eu in masura sa decid ce e si ce nu e permis... Daca eram, eram moderator. Si ma uitam eu printre poze si posturi, sa nu fie nimeni nevoit sa utilizeze functia Report. Ca d-aia mi-am asumat raspunderea de moderator, nu? Si nu cred ca o sa gasesti undeva expresia respectiva ca cuvant... cu atat mai putin ca cuvant licentios

Ce ghinion pe cei care au numarul asta de inmatriculare la masina... N-o sa-si poata face nici thread la My Ride daca nu-si sterg numarul... ;;)

Oricum, ma lasa rece. Asta sa fie cea mai mare problema a mea.
                    Last edited by ReBe; 30 November 2008, 17:21.

Comment

App, functia report nu merge

The Dacia Logan Romania database has encountered a problem.

Comment

Ti s-a explicat acolo f clar, de ce ai primit warn.
                        Si apropo ai primit doar warning, si nu penalizare.
                        Deci ai fost iertata. Pt cuvinte licentioase se da direct cartonas rosu, dumneata ai luat galben.
                        Functia report merge. Iar reportul tau este cel putin ciudat.
                        Scos din regulament:
                        22. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita
                        Cu alte cuvinte, ai gresit, ai dovada, ai fost avertizata si nu sanctionata.
                        Sper ca te-am lamurit.
                        Toate cele bune.
                        Last edited by Cezar; 30 November 2008, 17:36.

Comment

Stiu. Era vorba de gest. Ca si explicatia de altfel. Oricum... Dupa cum ziceam, sper sa fie asta cea mai mare problema din viata mea.

Comment

Originally posted by TWeetY View Post
                            Am vazut ca iar a mai aparut un user banat (gyuriro din Brasov).Cred ca ar fi ok si pentru noi ceilalti daca am putea sti de ce sunt banati acestia, poate am putea gresi si noi cum au facut-o ei...
                            Originally posted by SoNyKeL View Post
                            Posibil o fi fost clona ca multi din brasov au ban pe motiv de clona o fi fost unic sau kempes
                            Eu zic ca este fostul Kelemen...
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Tot ce e posibil dar vad ca astia mi-au facut topicul varza...
                              Totusi ne spuneti si noua care sunt userii banati si pentru ce motiv?
                              P.S. Salut D-fens

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google