Semnaturi Gigant

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Semnaturi Gigant

prin prezenta solicit adaugarea in regulament a unei noi precizari care sa reglementeze dimensiunea semnaturii.... problema care ma exaspereaza sunt acele fotografii cu o inaltime mai mare de 100 px si o latime mai mare de 400 px ..... sarind peste aspectul care il creeaza intr-o pagina astfel de semnaturi, acestea ingreuneaza urmarirea mesajelor din posturi, parerea mea.

daca se aplica sau se ia in seama propunerea mea, ramane la latitudinea voastra
    Last edited by Cristi_Xp; 4 January 2009, 19:21.
    IS 10 LNC Facebook

???

"agaugarea" Ce vrea sa insemne??...NIci macar in DEX nu exista acest cuvant
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

aduaugarea vrea sa fie

sunt si eu de acord cu spusele lui euromarket
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Si eu sunt de acord....

Comment

bravo ptr propunere! si eu sustin...
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Si eu sustin.
            Cu o conditie. Corectati titlul acestui topic. Nu de alta, dar am intrat din curiozitate.

Comment

problema esta ,ca semnatura daca se adauga din control panel are restrictii...dar daca se foloseste imageshack nu mai depinde de restrictia aia .Ce pot sa fac,este sa dezactivez [img] tagul din semnaturi,implicit si alte BBcodeuri ,cum ar fi bold etc...daca lumea este de acord putem face.Am mai dezactivat odata,tot asa pentru ca se abuza de imaginile din sematura.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

si din punctul meu de vedere se poate "rezolva". de acord
                Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Si eu sunt de acord.
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

imi cer scuze pentru greselile de redactare.... care este
                    IS 10 LNC Facebook

Comment

Pai euromarket a cerut limitarea prin regulament a limitarii marimii semnaturii nu prin mijloace tehnice. Eu cred ca este posibil.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu imi vine sa cred.
                        Cum o semnatura te impiedica sa urmaresti mesajele din posturi??? ca doar nu uneste doua posturi sa nu le poti descifra.Si chestia cu aspectul paginii nu o ineleg,fiecare are semnatura cat mai originala,sau cat de originala poate sa o faca,deci nici aici nu sunt de acord.
                        Presupun ca si eu sunt in oala semnaturilor gigant dar totusi asta e prea de tot.
                        Asa pot sa spun si eu euromarket ca scrisul tau din semnatura e prea mult si ma incurca pe mine cand citesc posturile tale.
                        Sper sa nu te superi dar asta e parerea mea.
                        sigpic
                        !

Comment

eu nu stiu euromarket cum de a putut sa scrie atat la semnatura, ca sigur depaseste 150 de caractere (inclus taguri).
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

:-?? Pentru ca e organizator de intalniri si totodata moderator daca nu ma insel.
                            Oricum pe mine nu ma deranjeaza dar am dat chestia asta ca un exemplu sa imi argumentez parerea de mai sus.
                            sigpic
                            !

Comment

Eu nu sunt de acord. "Semnatura" zice multe despre individ.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google